Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap     Álláskeresőknek     Munkáltatóknak    Pályázatok     Szervezetünk   
Kezdőlap > Munkáltatóknak > Foglalkozási rehabilitáció

Kapcsolodó nyomtatványok

Kapcsolodó linkek

Munkáltatóknak
Foglalkozási rehabilitáció
Nyomtat
   

  A Vas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály a foglalkozási rehabilitációs tevékenysége során a megváltozott munkaképességű álláskeresők munkaerőpiacra való elhelyezését kívánja elérni. Emellett legalább ilyen fontosnak tartja hogy a munkáltatók számára tájékoztatást, tanácsadást biztosítson a megváltozott munkaképességű emberek hosszú távú, sikeres foglalkoztatásához.

  Munkáltatóknak nyújtott szolgáltatásaink:

  • Toborzás, előszűrés, munkaközvetítés a megváltozott munkaképességű ügyfélkörből.
  • Információnyújtás megváltozott munkaképességű munkavállalók foglalkoztatásához támogatási lehetőségekről, szolgáltatások nyújtásáról, a munkáltatói akkreditációról, kommunikációs akadálymentesítésről.
  • Tanácsadás konkrét foglalkoztatási helyzetekben, a munkakör kialakításához, a beillesztés elősegítéséhez, az akadálymentes munkahely kialakításához.

  Az Országgyűlés a 2011. december 20-ai ülésnapján elfogadta a megváltozott munkaképességű személyek ellátásairól és egyes törvények módosításáról szóló 2011. évi CXCI. törvényt (Mmtv).

  A munkaadó a megváltozott munkaképességű személyek foglalkozási rehabilitációjának elősegítése érdekében rehabilitációs hozzájárulás fizetésére köteles. Részletesen...

  A Munka Törvénykönyvében módosult a megváltozott munkaképességű munkavállalók ellátásaiban részesülők munkaviszony megszüntetésének szabályai. Részletesen...


  Utolsó módosítás: 2017.02.06.
WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály