Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap     Álláskeresőknek    Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   
Kezdőlap > Pszichológiai tanácsadások

Kapcsolodó nyomtatványok

Kapcsolodó linkek

Álláskeresőknek
Pszichológiai tanácsadások
Nyomtat
   

  Pszichológiai Tanácsadás

  Ahhoz, hogy  a munkavállaló sikeresnek érezze magát a választott pályán, érdeklődésének és képességeinek leginkább megfelelő tevékenységet kell választania.  Ha hiányzik a megfelelő pályaismeret, az egyén önmagában bizonytalan, a pszichológia módszereit veheti igénybe, azért, hogy a szerzett ismeretek birtokában határozottabban tudjon dönteni, átképzést, vagy munkát vállalni.

  Kérdőívek, tesztek kitöltésével, munkapróbák megoldásával lehetőség van az érdeklődési irány pontos meghatározására, a munkához kapcsolódó képességek feltárására és a tanulási képességek mérésére. 

  Életvezetési tanácsadás

  Bizonyos élethelyzetekben szükségessé válik az addigi életvitel felülvizsgálata és átalakítása. Ezek a problémák gyakran kapcsolódnak a családi eseményekhez, munkahely-változtatásokhoz, pályamódosításhoz.

  A változtatás igen nehéz és komoly érzelmi terhet jelent.  A nehéz helyzetben, zaklatott lelki állapotban  az emberek általában rossz döntéseket hoznak, alkalmazkodási készségük csökken. A tanácsadás során pszichológus irányításával fogalmazzák meg az ügyfél élethelyzetének megoldási módjait.

  Pszichológiai, valamint életvezetési tanácsadáson Szombathelyen heti két alkalommal (kedden és csütörtökön, 13 órától 16 óráig), Körmenden havi egy alkalommal (a hónap első keddje, 13 órától 16 óráig) van lehetőség részt venni.

  Cím, elérhetőség:

  - Vas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály, 9700 Szombathely, Hunyadi út 45., III. emelet. Telefon: 06-94/514-574

  - Körmendi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály, 9900 Körmend, Szabadság tér 5. Telefon: 06-94/411-413


  Utolsó módosítás: 2017.02.06.
 
WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály