Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap     Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok    Szervezetünk   
Pályázatok |Pályázatok nyertesei |
Kezdőlap > Pályázatok

Pályázatok


Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Vas megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében
Pályázat a „Postapartner program keretében” vállalkozóvá válást elősegítő támogatások igénybevételére
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Zala megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Zala megyében
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Zala megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci program kidolgozásához és megvalósításához Zala megyében
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás támogatására Győr-Moson-Sopron megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci program kidolgozásához és megvalósításához Vas megyében
Pályázati felhívás munka- és pályatanácsadás nyújtásának támogatására Zala megyében
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás támogatására a Nagykanizsai és Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
KövetkezőKövetkező
 • Nyertesek listája


 • Pályázatok    
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ (továbbiakban Munkaügyi Központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (3) bekezdése, továbbá munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci szolgáltatások támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Regisztrált álláskeresők számára egyéni munka-, pálya-, álláskeresési-, pszichológiai- és rehabilitációs tanácsadás, valamint csoportos munkatanácsadás és álláskereső klub működtetésének támogatása.

  A támogatni tervezett szolgáltatások 
  A., Egyéni munka-, pálya-, álláskeresési-, rehabilitációs tanácsadás
  B., Pszichológiai-, rehabilitációs tanácsadás, és reintegráló csoportos foglalkozás
  C., Álláskereső klub

  A szolgáltatások helyszínei

  A., Egyéni munka-, pálya-, álláskeresési-, rehabilitációs tanácsadást a Munkaügyi Központ alábbi kirendeltségein (Celldömölk, Sárvár, Szentgotthárd) kell nyújtani.

  B., Pszichológiai- és rehabilitációs tanácsadást, valamint reintegráló csoportos foglalkozást a Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Szombathelyi Kirendeltség és Szolgáltató Központjában (Szombathely, Hunyadi u. 45.) kell nyújtani.

  C., Álláskereső klubot Vas megye meghatározott területén kell működtetni.Helyszínei a következők:
  • Körmend, Szabadság tér 5.,
  • Sárvár, Batthyány L. u. 47.,
  • Vasváron pedig a pályázó által biztosított külső helyszínen kell működtetni.


  Bővebben...
  2010.01.27.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása, amelyek a munkahelykeresést, a munkához jutást, a megváltozott munkaképességűek számára a munkahelykeresést, valamint a munkáltatók számára a megfelelő munkaerő megtalálását segítik elő a munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.

  A szolgáltatás tartalma
  A szolgáltatás a foglalkozásokra, a térségben elérhető képzésekre, a régió, valamint a kistérség munkaerő-piaci helyzetére, a munkaerő-kereslet és –kínálat helyi jellemzőire vonatkozó információk nyújtását, a foglalkoztatást elősegítő támogatások és az álláskeresési ellátásokra vonatkozó lehetőségek ismertetését, továbbá a foglalkoztatással összefüggő jogszabályokkal kapcsolatos tájékoztatást és az azokról szóló ismertetők átadását foglalhatja magában.
  A szolgáltatást a megye elmaradott térségeiben és/vagy a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő rétegek (pályakezdő fiatalok, megváltozott munkaképességűek, regisztrált álláskeresők, álláskeresőként nem regisztrált állástalanok, pályaválasztás-, pályamódosítás felöl érdeklődők) számára kell nyújtani.


  Bővebben...
  2010.01.18.
  Pályázat a „Postapartner program keretében” vállalkozóvá válást elősegítő támogatások igénybevételére (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  PÁLYÁZATI FELHÍVÁS


  A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ (a továbbiakban: munkaügyi központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény (a továbbiakban: Flt.) 17. §-a valamint 19/B. §-a, továbbá a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról valamint a Munkaerőpiaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló 6/1996. (VII. 16) MüM rendelet 10. §-a által biztosított jog alapján, a 26/B. § (1) bekezdése rendelkezéseit is figyelembe véve

  PÁLYÁZATOT HIRDET
  a „Postapartner program keretében”
  vállalkozóvá válást elősegítő támogatások igénybevételére

  A támogatás célja:
  A Magyar Posta Zrt-nél korábban foglalkoztatott, munkaviszonyukat a Postaprogram kapcsán elvesztett, vagy felmondás alatt álló személyek tartós álláskeresővé válásának megelőzése, vállalkozói készségüknek, hajlandóságuknak előmozdítása, saját vállalkozás, illetve vállalkozói tevékenység beindítására való ösztönzése.


  Bővebben...
  2010.01.13.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Zala megyében, amelyek a munkahelykeresést, a munkához jutást, valamint a munkáltatók számára a megfelelő munkaerő megtalálását segítik elő a munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.

  A szolgáltatás tartalma
  A szolgáltatás a foglalkozásokra, az elérhető képzésekre, a munkaerő-kereslet és –kínálat helyi jellemzőire vonatkozó információk nyújtását, a foglalkoztatást elősegítő támogatások és az álláskeresési ellátásokra vonatkozó lehetőségek ismertetését, továbbá a foglalkoztatással összefüggő jogszabályokkal kapcsolatos tájékoztatást és az azokról szóló ismertetők átadását foglalhatja magában.
  A szolgáltatást a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő rétegek (pályakezdő fiatalok, megváltozott munkaképességűek, regisztrált álláskeresők, álláskeresőként nem regisztrált állástalanok) számára kell nyújtani.
  A szolgáltatást 8 fő - munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet mellékletében meghatározott személyi feltételeknek megfelelő – szolgáltatást nyújtó, valamint 1 fő projektkoordinátor közreműködésével kell megvalósítani.


  Bővebben...
  2010.01.05.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Zala megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ (továbbiakban: Munkaügyi Központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (3) bekezdése, továbbá munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15) GM rendelet
  21.§-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására.

  A pályázati kiírás célja:
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatás támogatása Zala megyében, amely a foglalkoztatási helyzet javítását, munkahelyek feltárását, a gazdasági élet szereplőivel történő együttműködés kialakítását, az álláskeresők számára a munkához jutást segíti elő helyi (térségi) foglalkoztatási tanácsadás nyújtásával.

  A pályázók köre: A pályázaton részt vehet a Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ illetékességi területén székhellyel (telephellyel, fiókteleppel) rendelkező egyéni vállalkozó, jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, aki (amely) térítésmentesen helyi (térségi) foglalkoztatási tanácsadást végez.


  Bővebben...
  2009.10.27.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Az elhelyezkedés és az üres álláshelyek betöltésének elősegítése az aktuális munkaerő-piaci helyzetről, valamint a regionális munkaügyi központ egyes szervezeti kirendeltségénél igénybe vehető szolgáltatásokról és támogatási lehetőségekről nyújtott információval.

  A szolgáltatás tartalma:
  Ez a szolgáltatás a foglalkozásokra, a térségben elérhető képzésekre, a régió, valamint a kistérség munkaerő-piaci helyzetére, a munkaerő-kereslet és -kínálat helyi jellemzőire vonatkozó információk nyújtását, a foglalkoztatást elősegítő támogatások és az álláskeresési ellátásokra vonatkozó lehetőségek ismertetését, továbbá a foglalkoztatással összefüggő jogszabályokkal kapcsolatos tájékoztatást és az azokról szóló ismertetők átadását tartalmazza.
  Az információt a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ meghatározott szolgáltatást nyújtó helyein, vagy külső helyszínen kell nyújtani.

  A szolgáltatás helyszíne: 
  Győri Kirendeltség, 9024 Győr Bartók Béla u.2


  Bővebben...
  2009.10.06.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megye területén.

  A pályázati kiírás célja:
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása, amelyek a munkahelykeresést, a munkához, valamint a megfelelő munkaerőhöz jutást segítik elő munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.

  A pályázat elemei:
  A., Foglalkoztatási Információs Pont keretében a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ által nyújtott szolgáltatások és információk nyújtásában való közreműködés, internetes honlapján közzétett információk elérhetőségének, illetve hozzáférhetőségének biztosítása, valamint a hozzáférés szakmai segítése.
  B., Kistérségi Foglalkoztatási Információs Pont keretében az előző pontban felsoroltakat Csepregen és Őriszentpéteren kell nyújtani a szolgáltatást, a megjelölt kistérségek teljes területére kiterjesztve.

  A szolgáltatás értelmezése:
  A szolgáltatás a foglalkozásokra, az elérhető képzésekre, a munkaerő-kereslet és –kínálat helyi jellemzőire vonatkozó információk nyújtását, a foglalkoztatást elősegítő támogatások és az álláskeresési ellátásokra vonatkozó lehetőségek ismertetését, továbbá a foglalkoztatással összefüggő jogszabályokkal kapcsolatos tájékoztatást és az azokról szóló ismertetők átadását foglalhatja magában.
  A szolgáltatást a megye elmaradott térségeiben, vagy a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő rétegek (pályakezdő fiatalok, megváltozott munkaképességűek, regisztrált álláskeresők, munkanélküliként nem regisztrált állástalanok) számára kell nyújtani.


  Bővebben...
  2009.09.29.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Zala megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Zala megyében, amelyek a munkahelykeresést, a munkához jutást, valamint a munkáltatók számára a megfelelő munkaerő megtalálását segítik elő a munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával


  Bővebben...
  2009.09.11.
  Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Zala megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 9/A és 21. §-a alapján pályázatot hirdet mentori szolgáltatás támogatására.
  A mentori szolgáltatást elsősorban a Zalaegerszegi és Nagykanizsai Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén kiépített Foglalkoztatási Információs Pontok bázisán kell megvalósítani. 

  A pályázati kiírás célja
  A Zalaegerszegi és Nagykanizsai Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén mentori szolgáltatás nyújtásának támogatása az álláskereső vagy a munkaügyi központ más szolgáltatását igénybevevő, illetőleg a munkaügyi központtól támogatásban részesülő személy számára.


  Bővebben...
  2009.09.04.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci program kidolgozásához és megvalósításához Zala megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a Foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló - többször módosított - 1991. évi IV. törvény és a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerő-piaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló - többször módosított - 6/1996. (VII.16) MüM rendelet 26/G.§-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci program kidolgozásához és/vagy részben vagy egészben történő megvalósításához.

  1. A pályázat célja:
  Munkanélküli, illetve munkanélküliséggel veszélyeztetett személyek munkaerő-piaci esélyeinek növelése, foglalkoztatásuk elősegítése, különös tekintettel a Roma Telepeken Élők programjában érintettek körére.

  2. A pályázaton történő részvétel feltételei:
  Pályázatot nyújthat be: jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező gazdasági társaság, valamint egyéni vállalkozó.


  Bővebben...
  2009.08.26.
  Pályázati felhívás mentori szolgáltatás támogatására Győr-Moson-Sopron megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet (a továbbiakban Rendelet) 9/A. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében.

  A pályázati kiírás célja:
  A Nyugat-dunántúli regionális Munkaügyi Központ Győri Kirendeltség és Szolgáltató Központján a munkaügyi központ mentori szolgáltatás nyújtásának támogatása az álláskereső vagy a munkaügyi központ más szolgáltatását igénybevevő, illetőleg a munkaügyi központtól támogatásban részesülő személy számára. A szolgáltatást a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 21.§ (1) bek.c) pontjában meghatározottak szerint a fenti célcsoport számára kell nyújtani.


  Bővebben...
  2009.07.29.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci program kidolgozásához és megvalósításához Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a Foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló - többször módosított - 1991. évi IV. törvény (Flt.) és a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerőpiaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló - többször módosított - 6/1996. (VII.16) MüM rendelet 26/G.§-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci program kidolgozásához és részben vagy egészben történő megvalósításához.

  A pályázat célja:
  A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ Szombathelyi Kirendeltség és Szolgáltató Központjában nyilvántartott álláskeresők munkaerő-piaci esélyeinek növelése, foglalkoztatásuk elősegítése alternatív, sajátos élethelyzetükhöz igazodó komplex program működtetésével.


  Bővebben...
  2009.07.17.
  Pályázati felhívás munka- és pályatanácsadás nyújtásának támogatására Zala megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ (továbbiakban Munkaügyi Központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (3) bekezdése, továbbá munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 21. §-a alapján pályázatot hirdet munka-és pályatanácsadás támogatására.

  A pályázat célja:
  Munka-pályatanácsadás biztosítása Nagykanizsa és térsége munkaerőpiacán hátrányos helyzetben lévő rétegek (pályakezdő fiatalok, megváltozott munkaképességűek, regisztrált álláskeresők, álláskeresőként nem regisztrált állástalanok) számára.


  Bővebben...
  2009.07.09.
  Pályázati felhívás mentori szolgáltatás támogatására a Nagykanizsai és Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 9/A és 21. §-a alapján pályázatot hirdet mentori szolgáltatás támogatására a Nagykanizsai és Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén. A területi lefedettséget olyan módon kell biztosítani, hogy a mentorok működési területe kiterjedjen Letenye, Keszthely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg és azok vonzáskörzetéhez tartozó településekre.


  Bővebben...
  2009.07.03.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében. 

  A pályázati kiírás célja
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Zala megyében, amelyek a munkahelykeresést, a munkához jutást, valamint a munkáltatók számára a megfelelő munkaerő megtalálását segítik elő a munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.


  Bővebben...
  2009.06.11.
  ElőzőElőző
  91 - 105
  KövetkezőKövetkező
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály