Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap     Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok    Szervezetünk   
Pályázatok |Pályázatok nyertesei |
Kezdőlap > Pályázatok

Pályázatok


Pályázati felhívás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett TÁMOP-2.3.4.A-13/1 Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban
Pályázati felhívás munkaerő-piaci információnyújtás támogatására
Pályázat bérkompenzációs támogatásra
Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására (kódjel: NFA-2013-KKV)
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására
Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások támogatására Vas megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információnyújtás támogatására Vas megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Vas megyében
Pályázat álláskeresők önfoglalkoztatását elősegítő támogatás igénybevételére (módosított)
Pályázati felhívás - Az NFA-2012-KOMP kódjelű, a munkabérek nettó értékének 2012. évi megőrzéséhez nyújtható támogatás
Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására (kódjel: MPA-2012-KKV)
Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatás nyújtásának támogatására Vas megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
KövetkezőKövetkező
 • Nyertesek listája


 • Pályázatok    
  Pályázati felhívás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett TÁMOP-2.3.4.A-13/1 Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A gyakornoki pályázat célja az Új Széchenyi Terv keretében azon mikro- és kisvállalkozások, valamint középvállalkozások projektjeinek támogatása, amelyek vállalják, hogy olyan fiatal, szakképesítéssel rendelkező pályakezdőt alkalmaznak, aki tanulószerződés keretében sajátította el szakmája gyakorlati ismereteit.

  Támogatható tevékenységek a gyakornoki pályázaton belül:

  • A gyakornok foglalkoztatása
  • Mentori tevékenység
  • Adminisztrációs feladatok ellátása (A projekt végrehajtásával és a gyakornok foglalkoztatásával kapcsolatban felmerült adminisztrációs többletfeladatok ellátása, pl. könyvelés.)
  • A gyakornoki munkahely(ek) kialakításához szükséges eszközök beszerzése, megfelelő gyakornoki munkafeltételek biztosításához szükséges beszerzések, felújítás, átalakítás.

  A támogatás összege: 460.350 - 30.000.000 Ft.
  A támogatás a garantált bérminimum 150%-áig vehető igénybe, vagyis az efölötti rész nem támogatott. Ha a pályázó gyakornoka után a garantált bérminimumnál magasabb bérre igényel támogatást, úgy a pályázatban vállalnia kell az előírt továbbfoglalkoztatás során is a támogatott (magasabb) bér kifizetését.

  A pályázat részletes leírása a http://www.nfu.hu/doc/3975 oldalon érhető el.
  Beadási határidő: 2013.02.15 - 2014.04.30
  Előleg: 25%
  Tájékoztatást ad: Varga Virág - Széchenyi Programiroda Nkft fejlesztési tanácsadó - Tel: +36 20 259 7572, e-mail: varga.virag@szpi.hu


  Bővebben...
  2013.04.22.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci információnyújtás támogatására (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja:
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása, amelyek a munkahelykeresést, a munkához jutást, valamint a munkáltatók számára a megfelelő munkaerő megtalálását segítik elő a munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.

  A szolgáltatás tartalma:
  A szolgáltatás a foglalkozásokra, a térségben elérhető képzésekre, valamint a kistérség munkaerő-piaci helyzetére, a munkaerő-kereslet és –kínálat helyi jellemzőire vonatkozó információk nyújtását, a foglalkoztatást elősegítő támogatások és az álláskeresési ellátásokra vonatkozó lehetőségek ismertetését, továbbá a foglalkoztatással összefüggő jogszabályokkal kapcsolatos tájékoztatást és az azokról szóló ismertetők átadását foglalhatja magában.
  A szolgáltatást a megye elmaradott térségeiben és/vagy a munkaerőpiacon hátrányos helyzetben lévő rétegek (pályakezdő fiatalok, regisztrált álláskeresők, álláskeresőként nem regisztrált állástalanok, pályaválasztás-, pályamódosítás felöl érdeklődők) számára kell nyújtani.


  Bővebben...
  2013.04.19.
  Pályázat bérkompenzációs támogatásra (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  Pénteken kihirdetésre került az egyes ágazatokban működő munkáltatók által, a kötelező legkisebb munkabér és a garantált bérminimum emeléséből 2013. első félévében adódó többletterhekhez igénybe vehető támogatásról, valamint a Nemzeti Munkaügyi Hivatalról és a szakmai irányítása alá tartozó szakigazgatási szervek feladat- és hatásköréről szóló 323/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet módosításáról szóló 103/2013. (IV. 5.) Korm. rendelet.

  A támogatás iránti kérelmet 2013. május 31-éig lehet benyújtani. A kérelmet írásban és elektronikus formában kell benyújtani. A kérelem mellékletét képező nyilatkozatok kizárólag elektronikus formában nyújthatók be. A munkaügyi központ a nyilatkozatokat elektronikus formában, annak megváltoztathatatlanságát biztosító zárt informatikai rendszerben tárolja.

  A kérelmet, a nyilatkozatokat és a segédtáblákat a http://komp.munka.hu honlapon kell kitölteni és elmenteni a munkaadóknak. A kitöltést és elmentést követően kizárólag a kérelmet kell kinyomtatni, majd a foglalkoztató székhelye szerint illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal munkaügyi központjához kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton a 2013. április 08-tól 2013. május 31-ig terjedő időszakban.

  Felhívjuk a munkaadók figyelmét, hogy a kérelem kitöltéséhez a részletes információkat, a számítási módszereket a http://komp.munka.hu honlapon, a bejelentkezést követően a Felhasználói kézikönyv és a Kitöltési útmutató linkre kattintva találhatják meg.

   Az alkalmazás helyes használata az alábbi böngésző verziókkal támogatott:
  - Microsoft Internet Explorer 8.0, vagy magasabb verzió,
  - Mozilla Firefox 3.6, vagy magasabb verzió.

  A böngésző beállításai között a javascriptet nem szabad letiltani. A munka.hu titkosítottan kommunikáló oldalainak (pl. https://komp.munka.hu) eléréséhez Windows XP SP3-as vagy későbbi operációs rendszer szükséges a megfelelő verziójú titkosító-algoritmusok miatt. Ennek hiánya esetén tanúsítványhibát jelezhet az oldal.

   
   

  Bővebben...
  2013.04.08.
  Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására (kódjel: NFA-2013-KKV) (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására
  (kódjel: NFA-2013-KKV)
  A Nemzetgazdasági Minisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahely-teremtő beruházási pályázatot hirdet. A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 10 milliárd Ft támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére. A pályázat alapján csak induló beruházás támogatható. A pályázatokat a beruházás helye szerinti fővárosi/megyei kormányhivatal munkaügyi központjához 2013. február 14-től 2013. április 5-ig lehet benyújtani a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint.
  A komplett pályázati dokumentáció a következő linkről tölthető le:
   
   

  Bővebben...
  2013.02.13.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megye területén.

  A pályázati kiírás célja:
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása, amelyek a munkahelykeresést, a munkához, valamint a megfelelő munkaerőhöz jutást segítik elő munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.

  A pályázat elemei:

  A., Foglalkoztatási Információs Pont keretében a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által nyújtott szolgáltatások és információk nyújtásában való közreműködés, internetes honlapján közzétett információk elérhetőségének, illetve hozzáférhetőségének biztosítása, valamint a hozzáférés szakmai segítése.
  B., Kistérségi Foglalkoztatási Információs Pont keretében az előző pontban felsoroltakat Csepregen és Őriszentpéteren kell nyújtani a szolgáltatást, a megjelölt kistérségek teljes területére kiterjesztve.


  Bővebben...
  2012.09.14.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja:
  Adott térségben szervezet- és téma specifikus információkhoz való szakszerű hozzáférés biztosítása.
  Az elhelyezkedés, vállalkozások indítása, annak fenntartása, az üres álláshelyek feltárása és azok betöltésének elősegítése, az aktuális munkaerő-piaci helyzetről nyújtott információval.

  Szolgáltatások helyszíne:
  1) A REKORD hálózat keretében az információnyújtást Szombathelyen kell biztosítani.

  2) A Szombathelyi Foglalkoztatási Paktum keretében az információnyújtást Szombathelyen kell biztosítani.

  3) Kőszegi és a Felső-Répcementi Kistérségek Foglalkoztatási Paktuma keretében információnyújtást Kőszegen kell biztosítani.

  4) Hegyháti Foglalkoztatási Paktum keretében információnyújtást Vasváron kell biztosítani


  Bővebben...
  2012.09.14.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja (továbbiakban Munkaügyi Központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (3) bekezdése, továbbá munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci szolgáltatások támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja:
  Regisztrált álláskeresők számára egyéni munka-, pálya-, álláskeresési-, valamint csoportos kulcsképesség-fejlesztő-, motivációs és re-integráló foglalkozások támogatása.

  A támogatni tervezett szolgáltatások meghatározása:
  Szolgáltatások:
  - egyéni munka-, pálya-, álláskeresési tanácsadás,
  - valamint kulcsképesség-fejlesztő-, motivációs és re-integráló csoportos foglalkozások


  Bővebben...
  2012.06.20.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja (továbbiakban Munkaügyi Központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (3) bekezdése, továbbá munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci szolgáltatások támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja:
  Regisztrált álláskeresők számára Álláskereső Klub működtetésének támogatása.

  A szolgáltatások helyszínei:

  Álláskereső klubot Vas megyében a Munkaügyi Központ meghatározott Kirendeltségein kell működtetni. Helyszínei a következők:
  • Körmendi Kirendeltség (cím: Körmend, Szabadság tér 5.),
  • Sárvári Kirendeltség (cím: Sárvár, Batthyány L. u. 47.),
  • Szombathelyi Kirendeltség (cím: Szombathely, Hunyadi u. 45.),


  Bővebben...
  2012.06.19.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információnyújtás támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja:
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása, amelyek a munkahelykeresést, a munkához jutást, megváltozott munkaképességűek számára a munkahelykeresést, valamint a munkáltatók számára a megfelelő munkaerő megtalálását segítik elő a munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.


  Bővebben...
  2012.06.19.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja (továbbiakban Munkaügyi Központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (3) bekezdése, továbbá munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci szolgáltatások támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja:
  Regisztrált álláskeresők számára egyéni munka-, pálya-, álláskeresési-, pszichológiai- és rehabilitációs tanácsadás támogatása.

  A támogatni tervezett szolgáltatások :
  A., Egyéni munka-, pálya-, álláskeresési-, rehabilitációs tanácsadás
  B., Pszichológiai-, rehabilitációs tanácsadás

  Szolgáltatások időtartama:
  A szolgáltatások időtartama: 2012. augusztus 01. – 2013. július 31.


  Bővebben...
  2012.06.18.
  Pályázat álláskeresők önfoglalkoztatását elősegítő támogatás igénybevételére (módosított) (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  (Módosított !!!)

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja (a továbbiakban: munkaügyi központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény (a továbbiakban: Flt.) 17. § -a, továbbá a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról valamint a Munkaerő-piaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló 6/1996. (VII. 16) MüM rendelet 10. §-a által biztosított jog alapján, továbbá a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja

  PÁLYÁZATOT HIRDET

  álláskeresők önfoglalkoztatását elősegítő támogatás igénybevételére


  A támogatás célja:
  Legalább három hónapja nyilvántartott álláskeresők vállalkozói készségének, hajlandóságának előmozdítása, saját vállalkozás, illetve vállalkozói tevékenység beindítására való ösztönzése.


  Bővebben...
  2012.05.16.
  Pályázati felhívás - Az NFA-2012-KOMP kódjelű, a munkabérek nettó értékének 2012. évi megőrzéséhez nyújtható támogatás (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatot hirdet a munkabérek nettó értékének 2012. évi megőrzéséhez. A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 21 milliárd forint áll a pályázók rendelkezésére. A kötelezően kitöltendő pályázati adatlapot és a nyilatkozatokat a http://komp.munka.hu honlapon kell kitölteni, majd a kinyomtatást, és a szükséges dokumentumok csatolását követően a pályázatot a foglalkoztató székhelye szerint illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal munkaügyi központjához lehet eljuttatni a 2012. április 13-tól 2012. május 14-ig terjedő időszakban a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint.


  Bővebben...
  2012.04.16.
  Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására (kódjel: MPA-2012-KKV) (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nemzetgazdasági Minisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahelyteremtő beruházási pályázatot hirdet a Nemzeti Foglalkoztatási Alapból. Az elmúlt évi kiemelkedő érdeklődés miatt az előző évi keretösszeg kétszerese, 10 milliárd Ft áll a pályázók rendelkezésére. A pályázatokat a beruházás helye szerinti fővárosi/megyei kormányhivatal munkaügyi központjához 2012. február 8-tól 2012. március 30-ig lehet benyújtani a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint.


  A teljes pályázat az alábbi linkre kattintva érhető el:

  http://www.kormany.hu/hu/nemzetgazdasagi-miniszterium/foglalkoztataspolitikaert-elelos-allamtitkarsag/hirek/palyazati-felhivas-a-mikro-kis-es-kozepvallalkozasok-munkahelyteremto-beruhazasainak-tamogatasara-kodjel-nfa-2012-kkv


  Bővebben...
  2012.02.07.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatás nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja (továbbiakban Munkaügyi Központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (3) bekezdése, továbbá munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci szolgáltatások támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja:
  A regisztrált álláskeresők, kiemelten a TÁMOP 1.1.2 program célcsoportjának megfelelő személyek részére egyéni munka-, pálya-, álláskeresési tanácsadás, valamint álláskeresési technikák-, újraorientáló-, valamint re-integráló csoportos foglalkozás támogatása.

  A szolgáltatások helyszínei:
  Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjának Szombathelyi Kirendeltsége (9700 Szombathely, Hunyadi u. 45.)

  Tevékenységük Vas megye illetékességi területére kiterjed.

  A szolgáltatások időtartama: 2011. december 01. – 2012. június 30.


  Bővebben...
  2011.10.27.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megye területén.

  A pályázati kiírás célja:
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása, amelyek a munkahelykeresést, a munkához, valamint a megfelelő munkaerőhöz jutást segítik elő munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.

  A pályázat elemei, helyszíne:
  A.) Foglalkoztatási Információs Pont keretében a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja által nyújtott szolgáltatások és információk nyújtásában való közreműködés, internetes honlapján közzétett információk elérhetőségének, illetve hozzáférhetőségének biztosítása, valamint a hozzáférés szakmai segítése.

  B.) Kistérségi Foglalkoztatási Információs Pont keretében az előző pontban felsorolt szolgáltatásokat Csepregen és Őriszentpéteren kell nyújtani, a megjelölt kistérségek
  területére kiterjesztve.


  Bővebben...
  2011.09.28.
  ElőzőElőző
  31 - 45
  KövetkezőKövetkező
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály