Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap     Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok    Szervezetünk   
Pályázatok |Pályázatok nyertesei |
Kezdőlap > Pályázatok

Pályázatok


Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci program megvalósítására vonatkozó támogatás elnyeréséhez Győr-Moson-Sopron megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Vas megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Vas megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci program megvalósítására vonatkozó támogatás elnyeréséhez Vas megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtására vonatkozó támogatás elnyeréséhez Zala megyében
Munkahelyi képzések támogatása kis- és középvállalkozások számára TAMOP-2.1.5/07/1.
ElőzőElőző
11 
 • Nyertesek listája


 • Pályázatok    
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. §-a és a 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében.

  A pályázati kiírás célja :
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Győr-Moson-Sopron megyében, amelyek a munkahelykeresést, a munkához jutást, valamint a munkáltatók számára a megfelelő munkaerő megtalálását segítik elő munkaerő-piaci és foglalkozási információk, munka-, pálya-, álláskeresési-, rehabilitációs,- tanácsadás és ezen tevékenységekhez kapcsolódó pszichológiai tanácsadás, valamint térségi foglakoztatási tanácsadás nyújtásával.


  Bővebben...
  2008.01.31.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci program megvalósítására vonatkozó támogatás elnyeréséhez Győr-Moson-Sopron megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a Foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló - többször módosított - 1991. évi IV. törvény és a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerőpiaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló - többször módosított - 6/1996. (VII.16) MüM rendelet 26/G.§-a alapján pályázatot hirdet munkaerőpiaci program kidolgozásához és részben vagy egészben történő megvalósításához.

  Programelemek: Az Flt. és végrehajtási szabályai által, a Munkaerőpiaci Alap foglalkoztatási alaprészéből nyújtható foglalkoztatást elősegítő támogatások.

  A program tartalmát a 6/1996. MüM (VII.16) rendelet által szabályozott foglalkoztatást elősegítő támogatások egymásra épülő rendszere alkotja, így a programtervben meg kell jelölni azon szakmai elveket, amelyek szerint ezek a programban összekapcsolódnak.


  Bővebben...
  2008.01.30.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. §-a és a 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Regisztrált álláskeresők számára nyújtott munkaerő-piaci szolgáltatások: munka-, pálya-, álláskeresési tanácsadás működtetésének támogatása.


  Bővebben...
  2008.01.16.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Vas megyében, amelyek a munkahelykeresést, a munkához jutást, a megváltozott munkaképességűek számára a munkahelykeresést, valamint a munkáltatók számára a megfelelő munkaerő megtalálását segítik elő a munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.


  Bővebben...
  2008.01.16.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci program megvalósítására vonatkozó támogatás elnyeréséhez Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a Foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló - többször módosított - 1991. évi IV. törvény és a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerőpiaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló - többször módosított - 6/1996. (VII.16) MüM rendelet 26/G.§-a alapján pályázatot hirdet munkaerőpiaci program kidolgozásához és részben vagy egészben történő megvalósításához.


  Bővebben...
  2007.12.11.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtására vonatkozó támogatás elnyeréséhez Zala megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Zala megyében, amelyek a munkahelykeresést, a munkához jutást, valamint a munkáltatók számára a megfelelő munkaerő megtalálását segítik elő a munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.


  Bővebben...
  2007.12.11.
  Munkahelyi képzések támogatása kis- és középvállalkozások számára TAMOP-2.1.5/07/1. (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A pályázat alapvető célja, hogy az alkalmazottak foglalkoztathatóságának javítása révén a vállalkozások versenyképességét növelje, és ösztönözze a foglalkoztatókat munkavállalóik tudásának folyamatos fejlesztésére. A pályázat további célja, hogy a munkahelyen belüli szakmai képzések támogatásával megteremtse a tudatos emberi erőforrás gazdálkodás alapjait a kis- és középvállalkozásoknál.


  Bővebben...
  2007.11.29.
  ElőzőElőző
  151 - 157
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály