Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap     Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok    Szervezetünk   
Pályázatok |Pályázatok nyertesei |
Kezdőlap > Pályázatok

Pályázatok


Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Zala megyében
Pályázati felhívás a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett "Munkahelymegőrző támogatás munkaidő-csökkentéssel és képzéssel kombinálva" c. pályázathoz a konvergencia régiók mikro-, kis- és középvállalkozásai részére.
Pályázati felhívás a megyei egyenlő bánásmód referensi feladatatok vállalkozói (ügyvédi) megbízási jogviszonyban történő ellátására.
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás támogatására a Nagykanizsai Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében
Felhívás a "Munkahelyek megőrzéséért" elnevezésű, az átmenetileg nehéz helyzetbe jutott munkaadók támogatására irányuló, a munkaadók és az Állami Foglalkoztatási Szolgálat együttműködésében megvalósuló központi munkaerő-piaci program indítására
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében
Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében
Pályázati felhívás vállalkozóvá válást elősegítő támogatás igénybevételére
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében
Átmenetileg nehéz helyzetbe jutott munkaadók támogatására irányuló központi munkaerő-piaci program
Magas hozzáadott értékű tevékenységek munkahelyteremtő beruházásainak támogatása (kódjel: MPA-2009-2)
Munkahelyteremtő beruházások támogatása (kódjel: MPA-2009-1)
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
KövetkezőKövetkező
 • Nyertesek listája


 • Pályázatok    
  Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Zala megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 9/A és 21. §-a alapján pályázatot hirdet mentori szolgáltatás támogatására a Nagykanizsai és Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén. A területi lefedettséget olyan módon kell biztosítani, hogy a mentorok működési területe kiterjedjen Letenye, Keszthely, Nagykanizsa, Zalaegerszeg és azok vonzáskörzetéhez tartozó településekre.

  A pályázati kiírás célja
  A Nagykanizsai Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén mentori szolgáltatás nyújtásának támogatása az álláskereső vagy a munkaügyi központ más szolgáltatását igénybevevő, illetőleg a munkaügyi központtól támogatásban részesülő személy számára.


  Bővebben...
  2009.06.09.
  Pályázati felhívás a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett "Munkahelymegőrző támogatás munkaidő-csökkentéssel és képzéssel kombinálva" c. pályázathoz a konvergencia régiók mikro-, kis- és középvállalkozásai részére. (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A program célja hosszú távon a vállakozások alkalmazkodóképességének és versenyképességének növelése, valamint a munkavállalók munkerő-piaci helyzetének javítása, a képzettségi szintjének és az általuk végzett munka hatékonyságának növelése. Rövidebb távon a cél a munkahelyek megőrzése a munkaidő átszervezésével, az alkalmazottak munkában töltött idejének csökkentésével a vállalkozások foglalkoztatási potenciáljának megtartása,  illetve a munkavállalok képzésben való részvételének támogatásával a munkanélkülivé válás megelőzése.

  A pályázat teljes anyaga


  Bővebben...
  2009.05.19.
  Pályázati felhívás a megyei egyenlő bánásmód referensi feladatatok vállalkozói (ügyvédi) megbízási jogviszonyban történő ellátására. (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  Pályázati felhívás

  Az Egyenlő Bánásmód Hatóság pályázati felhívást tesz közzé megyei egyenlő bánásmód referensi feladatatok vállalkozói (ügyvédi) megbízási jogviszonyban történő ellátására.

  A feladat ellátás helyszíne: az Országos Esélyegyenlőségi Hálózat részeként működő Esélyek Házainak ügyfélszolgálati irodái, melyek a helyi infrastruktúrát (Internet, telefon, stb.) rendelkezésükre bocsátják.

  A jogviszony időtartama: 46 hónap, 2009. szeptember 1-től 2013. július 30-ig, a
  TÁMOP -5-5-5/08/1 A diszkrimináció elleni küzdelem – a társadalmi szemléletformálás és a hatósági munka erősítése c. EU-s finanszírozású projekt keretein belül, heti 2X2 órában – előre egyeztetett állandó időpontban.


  Bővebben...
  2009.05.18.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Az elhelyezkedés, vállalkozás indítása, annak fenntartása, az üres álláshelyek feltárása és azok betöltésének elősegítése, az aktuális munkaerő-piaci helyzetről, valamint a regionális munkaügyi központ egyes szervezeti kirendeltségénél igénybe vehető szolgáltatásokról és támogatási lehetőségekről nyújtott információval.


  Bővebben...
  2009.05.12.
  Pályázati felhívás mentori szolgáltatás támogatására a Nagykanizsai Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 9/A és 21. §-a alapján pályázatot hirdet mentori szolgáltatás támogatására a Nagykanizsai Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén.

  A pályázati kiírás célja:
  A Nagykanizsai Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén mentori szolgáltatás nyújtásának támogatása az álláskereső vagy a munkaügyi központ más szolgáltatását igénybevevő, illetőleg a munkaügyi központtól támogatásban részesülő személy számára.


  Bővebben...
  2009.05.05.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében. 

  A pályázati kiírás célja
  Olyan munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Zala megyében, amelyek a munkahelykeresést, a munkához jutást, valamint a munkáltatók számára a megfelelő munkaerő megtalálását segítik elő a munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásával.


  Bővebben...
  2009.03.16.
  Felhívás a "Munkahelyek megőrzéséért" elnevezésű, az átmenetileg nehéz helyzetbe jutott munkaadók támogatására irányuló, a munkaadók és az Állami Foglalkoztatási Szolgálat együttműködésében megvalósuló központi munkaerő-piaci program indítására (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A gazdasági recesszió következtében keletkezett átmeneti foglalkoztatási feszültségek kezelése érdekében a Szociális és Munkaügyi Minisztérium központi munkaerő-piaci programot indít.

  A program célja, hogy elsősorban a munkahelyek megőrzésével, az ezzel összefüggő munkaszervezési intézkedésekhez kapcsolódó támogatások biztosításával, a létszámleépítésben érintett munkavállalók munkaerő-piaci helyzetének javításával, új munkahelyen történő ismételt munkába helyezésével, az ezzel kapcsolatos munkaerő-piaci képzés támogatásával, a munkába helyezést közvetlenül elősegítő szolgáltatások biztosításával és a munkaerő mobilitásának növelésével járuljon hozzá az érintett munkáltatók foglalkoztatási szintjének megtartásához.

  A program megvalósításában a munkáltatók, a regionális munkaügyi központok, a munkavállalók, a közelmúltban állásukat vesztett személyek és a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal vesznek részt.

  Figyelem! Változás történt a program Felhívásában és Munkáltatói adatlapján, továbbá felkerült az 5. számú melléklet kiegészítése! A részletekért kattintson a Bővebben feliratra.

  Bővebben  2009.03.05.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében.


  A pályázati kiírás célja
  Az elhelyezkedés és az üres álláshelyek betöltésének elősegítése az aktuális munkaerő-piaci helyzetről, valamint a regionális munkaügyi központ egyes szervezeti kirendeltségénél igénybe vehető szolgáltatásokról és támogatási lehetőségekről nyújtott információval.


  Bővebben...
  2009.02.26.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Az elhelyezkedés és az üres álláshelyek betöltésének elősegítése az aktuális munkaerő-piaci helyzetről, valamint a regionális munkaügyi központ egyes szervezeti kirendeltségénél igénybe vehető szolgáltatásokról és támogatási lehetőségekről nyújtott információval.


  Bővebben...
  2009.02.26.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ (továbbiakban Munkaügyi Központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (3) bekezdése, továbbá munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci szolgáltatások támogatására Győr-Moson-Sopron megyében.

  A pályázati kiírás célja
  Regisztrált álláskeresők számára munka-, pálya-, álláskeresési-, pszichológiai-, rehabilitációs- helyi(térségi) foglalkoztatási tanácsadás szolgáltatás nyújtásának támogatása. 

  A támogatás formája: A pályázat útján elnyerhető támogatás a szolgáltatás költségeinek teljes összegét elérő, vissza nem térítendő támogatás, amelynek forrása a Munkaerő-piaci Alap foglalkoztatási alaprészének decentralizált kerete.


  Bővebben...
  2009.02.26.
  Pályázati felhívás vállalkozóvá válást elősegítő támogatás igénybevételére (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Központ (a továbbiakban: munkaügyi központ) a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény (a továbbiakban: Flt.) 17. §-a, továbbá a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról valamint a Munkaerőpiaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló 6/1996. (VII. 16) MüM rendelet 10. §-a által biztosított jog alapján, továbbá a Nyugat-dunántúli Regionális Munkaügyi Tanács foglalkoztatási irányelveinek figyelembevételével

                                                                   PÁLYÁZATOT HIRDET
                              álláskeresők önfoglalkoztatását elősegítő támogatás igénybevételére

  A támogatás célja:
  Legalább három hónapja nyilvántartott álláskeresők vállalkozói kézségének, hajlandóságának előmozdítása, saját vállalkozás, illetve vállalkozói tevékenység beindítására való ösztönzése.


  Bővebben...
  2009.02.25.
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A Nyugat-Dunántúli Regionális Munkaügyi Központ a foglalkoztatás elősegítéséről és munkanélküliek ellátásáról szóló többször módosított 1991. évi IV. törvény 13/A §-a (2) bekezdésének a) pontjában és a munkaerő-piaci szolgáltatásokról, valamint az azokhoz kapcsolódóan nyújtható támogatásokról szóló 30/2000. (IX.15.) GM rendelet 3. és 21. §-a alapján pályázatot hirdet munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében.


  A pályázati kiírás célja
  Foglalkozási- és rehabilitációhoz kapcsolódó információ szolgáltatás nyújtása megváltozott munkaképességű személyek részére.


  Bővebben...
  2009.02.09.
  Átmenetileg nehéz helyzetbe jutott munkaadók támogatására irányuló központi munkaerő-piaci program (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A gazdasági recesszió hatásai Magyarországot is elérték, 2008. november hónapjában a gazdálkodó szervezeteknél már érzékelhető mértékű volt a létszám leépítési szándék megemelkedése.

  Az előzetesen bejelentett munkáltatói tájékoztatás alapján a kereslet és a termelés visszaesése első lépcsőben – az Európai Unió más országaiban is tapasztalhatóan – elsősorban az autóipart és beszállítói körét, az építőipari ágazatokat és a telekommunikációs termelő ágazatokat érinti. 

  A program célja, a végrehajtásban érintett szervezetek
  A gazdasági recesszió következtében átmeneti foglalkoztatási feszültségek kezelése érdekében a Szociális és Munkaügyi Minisztérium központi munkaerő-piaci programot indít.

  A program célja, hogy elsősorban a munkahelyek megőrzésével, az ezzel összefüggő munkaszervezési intézkedésekhez kapcsolódó támogatások biztosításával, a létszámleépítésben érintett munkavállalók munkaerő-piaci helyzetének javításával, új munkahelyen történő ismételt munkába helyezésével, az ezzel kapcsolatos munkaerő-piaci képzés támogatásával, a munkába helyezést közvetlenül elősegítő szolgáltatások biztosításával és a munkaerő mobilitásának növelésével járuljon hozzá az érintett munkáltatók foglalkoztatásának megtartásához.

  A program megvalósításában a Foglalkoztatási és Szociális Hivatal, a regionális munkaügyi központok és a munkáltatók vesznek részt.

  A részletekért kattintson ide!  2009.02.05.
  Magas hozzáadott értékű tevékenységek munkahelyteremtő beruházásainak támogatása (kódjel: MPA-2009-2) (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény 18. §-a, továbbá a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerőpiaci Alapból (a továbbiakban: MPA) foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló 6/1996. (VII. 16.) MüM rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 18. és 18/A. §-a alapján - az MPA foglalkoztatási alaprésze 2009. évi központi keretéből - a Szociális és Munkaügyi Minisztérium pályázatot hirdet magas hozzáadott értékű tevékenységek munkahelyteremtő beruházásainak támogatására.

  Részletek: http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=16387&articleID=40925&ctag=articlelist&iid=1  2009.02.02.
  Munkahelyteremtő beruházások támogatása (kódjel: MPA-2009-1) (Pályázat lejárt) Pályázat kinyomtatása

  A foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény 18. §-a, továbbá a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerőpiaci Alap-ból (a továbbiakban: MPA) foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásról szóló 6/1996. (VII. 16.) MüM rendelet (a továbbiakban: Rendelet) 18. és 18/A. §-ai alapján - az MPA foglalkoztatási alaprész 2009. évi központi keretéből - a Szociális és Munkaügyi Minisztérium pályázatot hirdet munkahelyteremtő beruházások támogatására.

  Részletek: http://www.szmm.gov.hu/main.php?folderID=16387&articleID=40924&ctag=articlelist&iid=1  2009.02.02.
  ElőzőElőző
  106 - 120
  KövetkezőKövetkező
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály