Bejelentkezés / Einloggen

 
VAS MEGYEI MUNKAADÓK ÉS GYÁRIPAROSOK SZÖVETSÉGE
9700 Szombathely, Kossuth L. utca 6.
Telefon: 94//511-440  Fax: 94/511-441

Internet:
E-mail: vmgysz@gmail.com
 

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége, a Magyar Munkaadói Szövetség és a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetsége egyesülésével jött létre. A Vas Megyei Munkaadók és Gyáriparosok Szövetsége az MGYOSZ megyei szintű szervezete. Gazdasági, munkaadói szövetség, amelynek célja olyan érdekképviseleti és érdekérvényesítő tevékenység ellátása, mely a gazdasági és munkaadói érdekek megvalósulását segíti és megteremti a megyében működő tőke képviseletét is. A szövetség önkéntes társulással szerveződik.
A Szövetség egyik legfontosabb célkitűzése a magyar gazdaság, versenyszféra szereplői közül a legszélesebb tagsági kör kialakítása és ennek révén egy kiterjedt és hiteles információs bázison alapuló professzionális érdekképviseleti munka megteremtése.
A Vas megyei Munkaadók és Gyáriparosok Szövetségének 30 tagja van. Szövetségünk tagvállalatai állítják elő a megye ipari termelésének 50%-át, a foglalkoztatottak száma meghaladja a 15000 főt. Szövetségünk tagjai fele részben multinacionális cégek fele részben pedig magyar tulajdonban lévő közép- és kisvállalatok.WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály