Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

Álláskeresőknek

MunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
3971 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez
Önéletrajzok
száma:
1 főTovább az álláskeresők lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Tájékoztatás az iskolarendszerű felnőttoktatás keretében szervezett képzésekről Hír kinyomtatása

A Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum és a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum szakképző iskoláiban INGYENES képzéseket indít felnőttek számára esti és levelező munkarendben.

Iskolarendszerű felnőttoktatás keretében várják azok jelentkezését, akik még nem rendelkeznek semmilyen szakmai végzettséggel

 • szeretnének egy második piacképes szakmát szerezni
 • meglévő szakmájukhoz meg akarják szerezni a ráépülő szakmai végzettséget
 • szakiskolai végzettségük van és szeretnének érettségit tenni
 • érettségi után nem nyertek felvételt felsőoktatási intézménybe

A 2015/2016. tanév második félévében, ún. keresztfélévben meghirdetett képzésekről részletes információkat a Szakképző Centrumok (http://www.szmszc.hu/felnottoktatas, http://szoszszc.hu/) internetes oldalán érhetőek el.


2015.12.07
Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása Hír kinyomtatása

 
2015. november 20-án dr. Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter Úr sajtótájékoztatón hivatalosan bejelentette a GINOP-5.2.2-14 pályázati
konstrukció indulását.

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, mint a GINOP 5.2.2.–14–2015-00023 „Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása a Nyugat-Magyarországi Régióban” elnevezésű program konzorciumának vezetője Miniszter Úr bejelentésével egyidejűleg elindította a program hivatalos oldalát, mely a http://www.nyugatdunantul.mva.hu/ linken érhető el. A felületen elérhető a Jelentkezés funkció, és minden, a programmal kapcsolatos aktuális információ.


2015.12.07
Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás Hír kinyomtatása

November 11-12. között, Budapesten új helyszínen, a Millenáris B épületben kerül megrendezésre a Personal Hungary 2015., 12. Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás. Az idei évben a Nemzetgazdasági Minisztérium részéről Katona Miklós a hatékony munkaerő-piaci elhelyezkedés érdekében átalakított szakképzési rendszerről tart előadást november 11-én 14.45-15.15 óra között, dr. Madarász Gyula a munkavégzésből származó megterhelések és a munkakörnyezet egészségkárosító kóroki tényezőinek együttes hatásáról valamint a munkavállaló munkahelyi feltételekhez, munkakörnyezethez történő alkalmazkodásáról fog előadni a Corporate Health Fórumon november 12-én 11-12 óra között.

A rendezvény további programjairól, és a Magyarországon idén először megrendezésre kerülő  Corporate Health Fórumról részletesebben az esemény honlapján a http://www.personal-hungary.hu/ tájékozódhatnak

2015.10.15
Megnyílt a gépész portál, ahol jelentkezni lehet a képzésbe Hír kinyomtatása

Már aktív az az internetes felület, a www.szombathelyigepesz.hu, ahol jelentkezni lehet a szombathelyi gépészmérnökképzésbe - a partnercéget kiválasztva - 2016. január 10-ig.

A Szombathelyen elindított duális gépészmérnöki BSc képzés – a partnercégekkel együttműködésben - összekapcsolja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeit. A duális hallgató a legjobb szakemberektől tanul, a legújabb technológiákat, termelési folyamatokat ismeri meg a cégnél, amely interjú során kiválasztja őt. A hallgató havi juttatást kap a szerződő cégtől, és ha a havi mérések során jól teljesít, munkalehetőséget kap végzéskor.

A gépészmérnöki BSc képzés hagyományos és duális formában történik.  Az elmélet mindkét tanulócsoport számára ugyanaz, de a hagyományos képzésben 12 hét gyakorlat van a teljes képzés során (nyaranta 3-3-6 hét), a duális képzésben  22 hét/tanév vállalati gyakorlat szerepel.

A jelenleg választható cégek, amelyek közül hármat kell bejelölni jelentkezéskor: BPW-Hungária Kft,., Delphi Hungary Kft., EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft., IMS Connector Systems Kft., iQor Global Services Hungary Kft., LuK Savaria Kuplunggyártó Kft., Opel Szentgotthárd Kft., Roto Elzett Certa Kft., SCOTT Forma Vitrum Kft.,  Uniriv Kft.

A gépészmérnöki BSc képzés tartalmát természettudományi alapismeretek (matematika, kémia, fizika, mechanika), gazdaságtani és humán ismeretek (mikro- és makroökonómia, menedzsment és vállalatgazdaságtan, jog stb.), szakmai ismeretek (anyagszerkezettan és anyagvizsgálat, gépelemek, gépszerkesztés, fémek technológiája, gépgyártástechnológia, irányítástechnika, forgácsolások, hidraulika, pneumatika, robottechnika stb.) és szabadon választható tantárgyak alkotják. A tanulmányokat szakdolgozat zárja.

A felvételi eljárás kétlépcsős: ha valaki beadta a jelentkezését 2016. január 10-ig – három céget megjelölve a portálon -, a jelentkezőt behívják a vállalatokhoz interjúra. Az interjú után a cég értesíti, hogy a sikeres egyetemi felvételi után azonnal köt vele duális képzésre vonatkozó szerződést vagy várólistára kerül.  A következő teendő: jelentkezni a Nyugat-magyarországi Egyetem gépészmérnöki BSc alapszakára a központi felvételi eljárás keretében 2016. február 15-ig. (www.felvi.hu)


2015.11.03
Pályaválasztási és Képzési Kiállítás 2015 Hír kinyomtatása


2015.11.03
Elindult a duális gépészmérnőki BSc képzés Szombathelyen Hír kinyomtatása

A Szombathelyen elindított duális gépészmérnöki BSc képzés – a partnercégekkel együttműködésben - összekapcsolja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeit. A duális hallgató a legjobb szakemberektől tanul, a legújabb technológiákat, termelési folyamatokat ismeri meg a cégnél, amely interjú során kiválasztja őt. A hallgató havi juttatást kap a szerződő cégtől, és ha a havi mérések során jól teljesít, munkalehetőséget kap végzéskor.

 

A gépészmérnöki BSc képzés hagyományos és duális formában történik.  Az elmélet mindkét tanulócsoport számára ugyanaz, de a hagyományos képzésben  12 hét gyakorlat van a teljes képzés során (nyaranta 3-3-6 hét), a duális képzésben  24 hét/tanév vállalati gyakorlat szerepel.

 

A gépészmérnöki BSc képzés tartalmát természettudományi alapismeretek (matematika, kémia, fizika, mechanika), gazdaságtani és humán ismeretek (mikro- és makroökonómia, menedzsment és vállalatgazdaságtan, jog stb.), szakmai ismeretek (anyagszerkezettan és anyagvizsgálat, gépelemek, gépszerkesztés, fémek technológiája, gépgyártástechnológia, irányítástechnika, forgácsolások, hidraulika, pneumatika, robottechnika stb.) és szabadon választható tantárgyak alkotják. A tanulmányokat szakdolgozat zárja.

 

Jelentkezni 2016. január 10-ig lehet – a partnercéget kiválasztva – a www.szombathelyigepesz.hu internetes felületen lehet, amely várhatóan november végén nyit. Ezt követően a jelentkezőt behívják a céghez interjúra. Az interjú után a vállalat értesíti, hogy a sikeres egyetemi felvételi után azonnal köt vele duális képzésre vonatkozó szerződést vagy várólistára kerül.  A következő teendő: jelentkezni a Nyugat-magyarországi Egyetem gépészmérnöki BSc alapszakára a központi felvételi eljárás keretében 2016. február 15-ig. (www.felvi.hu)

2015.10.05
A Vas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya az Országos Rendőr-főkapitányság felkérésére toborzást végez 112-es híváskezelő operátor munkakör betöltésére! Hír kinyomtatása

Az ORFK az Egységes Segélyhívó Rendszer keretében Hívásfogadó Központot működtet, amely országosan egységesen végzi a segélykérések központi fogadását és szükség szerinti kezelését.

A 112-es híváskezelő operátor munkakör betöltésének a feltételei:

 • gimnáziumi vagy szakközépiskolai érettségi;
 • egészségügyi alkalmasság (fizikai és pszichológiai);
 • magyar nyelv kifogástalan ismerete;
 • büntetlen előélet, erkölcsi megfelelés;
 • jó kommunikációs készség;
 • stressztűrő-képesség;
 • szabálykövetés;
 • híváskezelői képzés sikeres elvégzése

Előnyt jelent továbbá:

 • alapszintű számítógépes ismeret;
 • idegen nyelv ismerete

A munkával kapcsolatos további információk:

 • munkarend: egyenlőtlen munkaidő-beosztás (3x8 órás, váltott műszak);
 • munkavégzés helye: Szombathely;
 • a foglalkoztatás munkaviszony keretében történik, várható kezdete: 2015. december közepe;
 • a várható kezdő bruttó bér: 193.200,- Ft/hó, ami kiegészül a jogszabály szerinti műszakpótlékkal (30%), cafetéria juttatással (bruttó 200.000,- Ft/év), valamint szükség szerint munkába járáshoz szükséges utazási költségtérítéssel;
 • megváltozott munkaképességűek felvétele is lehetséges abban az esetben, ha az egyéb felvételi kritériumoknak megfelelnek.

Az állás betöltésének további feltétele a Vas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által támogatott 236 órás képzés sikeres elvégzése. A képzési program intenzív formában (napi 8 óra, összesen kb. 7 hét időtartamban) kerül megszervezésre. A képzés várható kezdete 2015.10.19.

A vas megyei regisztrált álláskeresők képzési költségét 100%-ban megtérítjük, a képzés ideje alatt keresetpótló juttatást (bruttó 77.100,- Ft) fizetünk a résztvevők számára, továbbá a helyközi utazásra 90%-os kedvezményt biztosítunk.

A csoportos tájékoztató időpontjáról és helyszínéről értesítést küóldünk.

Kérjük, hogy az előzőekben leírt feltételek mérlegelése után jelentkezzen a http://www.nyugatrmk.hu/112segely oldalunkon! A regisztrációt a Foglalkoztatási Főosztály bizalmasan kezeli!

 Jelentkezési határidő: 2015. 10.02.

Jelentkezést követően a csoportos tájékoztató időpontja és helyszíne: 2015.10.06. (kedd) 9:00 óra, 9700 Szombathely, Söptei út külső (Vas MRFK).


2017.08.30
Vorarlbergi információs nap Hír kinyomtatása


2015.09.07
Állásbörze Hír kinyomtatása

Tisztelt Munkáltató!


A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Vas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya 2015. szeptember 30-án Szombathelyen Állásbörzét szervez.

A rendezvény célja, hogy a megyében a munkáltatók által kínált álláshelyek minél nagyobb számban betöltésre kerüljenek!
Várjuk mindazon munkáltatók jelentkezését – legyen az nagyvállalat, közép- vagy kisvállalkozás -, akik Vas megye területén álláslehetőséget kínálnak.

  DOC Részletes tájékoztató (36 Kbyte)
  DOC Jelentkezési lap (30 Kbyte)


2015.07.21
Foglalkoztatási támogatások Hír kinyomtatása

Foglalkoztatási támogatások A Vas Megyei Kormányhivatal által működtetett Ifjúsági Garancia Rendszer keretében megvalósuló Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 5.2.1-14 munkaerő-piaci program finanszírozásában.

  DOC Tájékoztató (31 Kbyte)

 Foglalkoztatási támogatások a Vas Megyei Kormányhivatal által megvalósított TÁMOP-1.1.2-11/1-2012-0001 számú „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)” című projekt finanszírozásában.

  DOC Tájékoztató (42 Kbyte)


2015.06.16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
KövetkezőKövetkező

Keresés

Általános információk

Pályaorientáció

Ügyfélfogadás
Foglalkoztatási Osztályok
(kirendeltségek):

 • Hétfő, kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Péntek:
  800-1200
 • Szerda:
  Szünnap


Foglalkoztatási Főosztály
(központ):

 • Hétfő ,kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Szerda, péntek:
  800-1200


Munkajogi tanácsadás:

 • Kedd:
  800-1200 és 1300-1500Képzési információk

Pályázatok


Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci információk nyújtásának támogatására Vas megyében 
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására 
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtására 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében 
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály