Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

Álláskeresőknek

MunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
3606 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez
Önéletrajzok
száma:
1 főTovább az álláskeresők lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Osztrák – Magyar Munkaügyi Konferencia Hír kinyomtatása

Tapasztalat és rutin ellenére esély nélkül?

Intézkedések az idősebb munkavállalók foglalkoztatásának növelésére


A 2012-es év az „Aktív idősödés és a nemzedékek közötti szolidaritás” európai éve. Ehhez igazodva a 18. Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia keretében munkaügyi szakemberek járják körül az idősebb munkavállalók kereső tevékenységének kérdéskörét. E téma foglalkoztatáspolitikai relevanciája többféle szemszögből is megvilágításra kerül, a hozzá kapcsolódó problémákkal, kihívásokkal együtt, mint pl. a demográfiai változások, a különféle generációk megfelelő kezelése a munkahelyen, ill. a megszerzett tudás átadása a szakmai tevékenység befejezése előtt.

DÁTUM: 2012. május 10. csütörtök, 09:00-17:00 óra
                2012. május 11. péntek, 09:00-13:30 óra
HELY:      Hotel Claudius, Szombathely, Magyarország

NYELV:   német, magyar, angol; szinkrontolmácsolás


2012.05.04
Tájékoztató a közérdekű munkát felajánló foglalkoztatók részére Hír kinyomtatása

A szabálysértésekről, a szabálysértési eljárásról és a szabálysértési nyilvántartási rendszerről szóló 2012. évi II. törvény az állami foglalkoztatási szervet jelöli ki a közérdekű munka végrehajtására. Az állami foglalkoztatási szervnek a közérdekű munka végrehajtása céljából nyilvántartást kell vezetnie a közérdekű munkára kijelölhető foglalkoztatókról, valamint a közérdekű munkára kötelezett elkövetőkről.

Bővebb tájékoztató a munka.hu honlapon.

doc Foglalkoztatók tájékoztatója

doc Bejelentőlap a közérdekű munka lehetőségéről

doc Nyilvántartó lap a közérdekű munkát végző személyről

doc Nyilatkozat egyházi fennt intézményeknek


2012.05.04
TÁJÉKOZTATÓ a Karrier Híd Programban történő részvétel lehetőségéről Hír kinyomtatása

Az állam gondoskodni kíván a kényszerű intézkedések következtében elbocsátott alkalmazottairól, ezért a Kormány haladéktalanul elindította a Karrier Híd Programot (a továbbiakban: Program). 

A Program fő célja: az érintettek részére segítség nyújtása a mielőbbi, újbóli elhelyezkedés érdekében.

Ez a cél az elbocsátásra került alkalmazottak magánszférában történő foglalkoztatásának támogatásával, és személyre szabott munkaerő-piaci szolgáltatások biztosításával kerül megvalósításra. A szolgáltatások igénybevétele önkéntes és ingyenes.

Ezzel a tájékoztatóval kívánjuk felhívni a figyelmet arra, hogy egyéni döntést követően a programban résztvevő személy milyen módon részesülhet a kiemelt állami gondoskodásban.

A Program eredményes végrehajtása érdekében a Nemzeti Közigazgatási Intézetben kezdte meg működését a Karrier Híd Programiroda (a továbbiakban: Programiroda), amely a Karrier Híd információs portál (www.karrierhid.kormany.hu) működtetésével, az információáramlás elősegítésével, módszertani központként kíván hozzájárulni az érintett szakemberek mielőbbi elhelyezkedéséhez.

A Program szakmai végrehajtó szervezete a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (továbbiakban: NFSZ), amely a Nemzeti Munkaügyi Hivatal irányításával a munkaügyi szervezet keretén belül teremti meg a lehetőséget ahhoz, hogy az elbocsátott alkalmazottak kiemelt, személyre szabott szolgáltatásokban részesüljenek. Az NFSZ elsősorban állásközvetítéssel segíti az érintettek újbóli munkába állását. Emellett lehetőség nyílik például álláskeresési ismeretek elsajátítására, valamint pályakorrekcióra vonatkozó tanácsadás igénybevételére is.

 

A Programhoz legkésőbb 2012. május 31-éig lehet csatlakozni.

A Program 2012. október 31-éig tart.
 

A leendő munkáltató számára a Program szociális hozzájárulási adókedvezményt biztosít.
Az adókedvezmény mértéke, a munkavállalót terhelő közterhekkel és más levonásokkal nem csökkentett (bruttó) munkabér - de legfeljebb a minimálbér kétszeresének - 13,5 % - a.
Az NFSZ a 2012. október 31-éig benyújtott kérelem alapján adhat ki hatósági bizonyítványt a Programban résztvevők részére, amely alap69ján a hatósági bizonyítvány érvényességi időtartamán belül –
a hatósági bizonyítvány a kiállításának napjától a kiállításának hónapját követő tizenkettedik hónap utolsó napjáig érvényes - veheti igénybe a foglalkoztató a Program által biztosított adókedvezményt.(2011.  évi CLVI. törvény az Egyes adótörvények és azzal összefüggő egyéb törvények módosításáról – 462. § és 463. §)

A személyes adatokat a Program teljes időtartamában a hatályos jogszabályoknak megfelelően kezelik az érintett szervezetek. Az adatkezelésre vonatkozó felhatalmazó nyilatkozat része a Programba kerüléshez szükséges Belépési Nyilatkozatnak.

A Program szolgáltatásait a Belépési Nyilatkozat kitöltését követően lehet igénybe venni. A nyilatkozat letölthető a Karrier Híd információs portálon. (www.karrierhid.kormany.hu)

A kitöltött nyilatkozat leadása a lakóhely szerint illetékes munkaügyi kirendeltségen történhet meg, vagy – internet elérési lehetőség hiányában – a nyomtatvány kitölthető a helyszínen.

A Programról további információkat szerezhet a Karrier Híd portálon, (www.karrierhid.kormany.hu) vagy személyesen a munkaügyi szervezet kirendeltségein. Érdeklődhet telefonon is, a telefonszámok megtalálhatóak az információs portálon.
 

Amennyiben a Karrier Híd Programmal kapcsolatban bármilyen észrevétel, vagy egyéni probléma merül fel, a karrierhid@nki.gov.hu e-mail címen, vagy a 1395 Budapest, Pf. 444 levelezési címen lehet jelezni.

 

Nemzeti Közigazgatási Intézet

Karrier Híd Programiroda


2012.04.25
NMH hírlevél 5. szám Hír kinyomtatása

Megjelent a Nemzeti Munkaügyi Hivatal hírlevelének 5. száma.


2012.04.21
Pályázati felhívás - Az NFA-2012-KOMP kódjelű, a munkabérek nettó értékének 2012. évi megőrzéséhez nyújtható támogatás Hír kinyomtatása

A Nemzetgazdasági Minisztérium pályázatot hirdet a munkabérek nettó értékének 2012. évi megőrzéséhez. A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 21 milliárd forint áll a pályázók rendelkezésére. A kötelezően kitöltendő pályázati adatlapot és a nyilatkozatokat a http://komp.munka.hu honlapon kell kitölteni, majd a kinyomtatást, és a szükséges dokumentumok csatolását követően a pályázatot a foglalkoztató székhelye szerint illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal munkaügyi központjához lehet eljuttatni a 2012. április 13-tól 2012. május 14-ig terjedő időszakban a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint.

doc A pályázati felhívás teljes szövege (41.9 Kb)

doc Pályázati útmutató (39.2 Kb)

PDF Útmutató (194.7 Kb)

PDF Gyakran ismételt kérdések (154.8 Kb)


2012.05.02
Bérkompenzáció - tájékoztató fórumok munkáltatók részére Hír kinyomtatása

 

Tájékoztató fórumokat szervezünk munkáltatók részére a bérkompenzációról, vagyis a munkabérek nettó értékének 2012. évi megőrzéséhez nyújtható támogatásról, annak adó és ellenőrzési vonzatairól. A fórumok helyszínei és időpontjai:

1. Sárvár                Időpont: 2012. április 20. péntek, 9.00 - 11. 00 óra Helyszín: Sárvár, Várkerület u. 2-3. Polgármesteri Hivatal

2. Szombathely     Időpont: 2012. április 23. hétfő, 9.00 - 11. 00 óra Helyszín:   Szombathely, Berzsenyi tér 1. Megyeháza díszterme 

3. Körmend           Időpont: 2012. április 27. péntek, 9.00 - 11. 00 óra Helyszín:  Körmend, Batthyány u. 5. Batthyány Várkastély Színház

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

 


2012.04.16
NMH hírlevél 4. szám Hír kinyomtatása

Megjelent a Nemzeti Munkaügyi Hivatal hírlevelének 4. száma.


2012.04.13
NMH hírlevél 3. szám Hír kinyomtatása

Megjelent a Nemzeti Munkaügyi Hivatal hírlevelének 3. száma.


2012.03.12
Tájékoztató Hír kinyomtatása

A Széchenyi Tőkebefektetési Alap tájékoztatója a kkv-k számára.


2012.02.27
NMH hírlevél 2. szám Hír kinyomtatása

Megjelent a Nemzeti Munkaügyi Hivatal hírlevelének 2. száma.


2012.02.27
ElőzőElőző
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
KövetkezőKövetkező

Keresés

Általános információk

Pályaorientáció

Ügyfélfogadás
Foglalkoztatási Osztályok
(kirendeltségek):

 • Hétfő, kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Péntek:
  800-1200
 • Szerda:
  Szünnap


Foglalkoztatási Főosztály
(központ):

 • Hétfő ,kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Szerda, péntek:
  800-1200


Munkajogi tanácsadás:

 • Kedd:
  800-1200 és 1300-1500Képzési információk

Pályázatok


Pályázati felhívás megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatásának 2008. évi támogatására  
Pályázati felhívás a TÁMOP 1.1.2 program keretében a hátrányos helyzetű ügyfelek számára munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Vas megyében 
Pályázati felhívás a TÁMOP 1.1.2 program keretében a hátrányos helyzetű ügyfelek számára munkaerő-piaci szolgáltatások támogatására Zala megyében 
Pályázati felhívás a TÁMOP 1.1.2 program keretében a hátrányos helyzetű ügyfelek számára munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében 
Pályázati felhívás magas hozzáadott értékű tevékenységek munkahelyteremtő beruházásainak támogatására (MPA-2008-2)  
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály