Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

Álláskeresőknek

MunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
3884 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez
Önéletrajzok
száma:
1 főTovább az álláskeresők lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Új, megbízható álláskeresési szolgáltatást indít el a munkaügyi szervezet Hír kinyomtatása

Ingyenes, hiteles, kényelmes - ezek a legfőbb jellemzői a munkaügyi szervezet új álláskeresési szolgáltatásának. A Virtuális Munkaerőpiac Portál (VMP) elnevezésű online álláskeresési portál fő célja, hogy a munkáltatók és a munkavállalók minél könnyebben, minél egyszerűbben egymásra találjanak. Az álláskeresési oldalon rögzített állásajánlatok és önéletrajzok hitelességét a munkaügyi szervezet szakemberei ellenőrzik.

A Virtuális Munkaerőpiac Portál ingyenes lehetőséget kínál az álláskeresőknek önéletrajzuk feltöltésére, valamint a munkaadóknak, hogy kényelmesen, online módon jelentsék be állásajánlataikat. A rendszer automatikus párosítást is kínál egyrészt a munkaadónak, hogy állásajánlataiknak megfelelő önéletrajzot találjanak, másrészt az álláskeresőnek, hogy feltöltött önéletrajzuknak megfelelő állásokat olvashassanak a VMP találati listáján.

Az új portál megbízhatósága garantált: a rendszerbe történő belépéshez - hasonlóan a az ügyfélkapuhoz - regisztráció szükséges, amelyhez álláskeresők esetében a TAJ számot és a munkaügyi szervezet által biztosított IR azonosítót, a munkaadók esetében pedig az adószámot/adóazonosító jelet és a foglalkoztató azonosítót kell megadni. Mindkét azonosítót a munkaügyi központok kirendeltségein lehet igényelni. A Portál fő célja, hogy a munkáltatók és munkavállalók önállóan, kényelmesen, gyorsan és egyszerűen egymásra találhassanak.

A VMP elérhetősége: http://vmp.munka.hu/allaskeresoknek


2013.07.16
Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Hír kinyomtatása

Fiatalok a munkaerő-piacon – Kezdeményezések a fiatalok munkaerő-piaci helyzetének javítására

Tisztelettel meghívjuk a következő Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferenciára, amely 2013. május 22-24. (szerda-csütörtök-péntek) között kerül megrendezésre Városszalónakon (Stadtschlaining, Ausztria), illetve Szombathelyen a Hotel Claudiusban.

A háromnapos szakmai konferencia a fiatalkori munkanélküliség egész Európában létező problémakörét tárgyalja, bemutatva a fiatalok munkanélküliségének alakulását az osztrák-magyar határ menti térségben, illetve ennek a leküzdését célzó munkaerő-piaci és oktatáspolitikai kezdeményezéseket.

A konferencia részletes programja 2013. április 22-től megtekinthető a www.vasitit.hu honlapon!

A határon átnyúló Osztrák-Magyar Szakértői Akadémia (EXPAK AT.HU) projekt keretében megrendezésre kerülő konferencia szervezői a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület, a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és az L&R Szociális Kutató Intézet (az EXPAK AT.HU vezető partnere).

A konferencián való részvétel díjtalan.

Szállás:

Hotel Claudius****

9700 Szombathely, Bartók B. krt. 39.

Tel. +36 94/313-760

Szobaárak (reggelivel):

Egyágyas elhelyezés esetén:17.400 Forint/fő/éj

Kétágyas elhelyezés esetén: 21.400 Forint/éj

+ 420 Forint/fő/éj idegenforgalmi adó.

A hotel által kiállított számlát helyben vagy átutalással rendezheti. Bankkártyával történő fizetés lehetséges.

Jelentkezését legkésőbb 2013. május 08-ig, szerdáig tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy az alábbi jelentkezési lapot töltse ki és küldje el vagy e-mailben a nagy.andrea@vasitit.hu címre, vagy faxon a 94/509-500 számra. Jelentkezéséről visszaigazolást küldünk. Ha további információkra van szüksége, szívesen áll rendelkezésére Nagy Andrea a 94/509-500-es telefonszámon.

Az EXPAK AT.HU tevékenységével és rendezvényeivel kapcsolatos aktuális információkat a www.expak.at honlapon is találhat.

Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen üdvözölhetnénk konferenciánkon!

Konferencia program

Jelentkezési lap


2013.05.09
Információs rendezvény Hír kinyomtatása

A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja az EURES-T Pannónia határmenti társulással együttműködve információs rendezvényt szervez.
 
A rendezvény célja középfokú tanulmányaikat befejező, pályakezdő fiatalok tájékoztatása a munkavállaláshoz szükséges jogi tudnivalókról, adminisztratív teendőkről, valamint a munkavállalási és továbbtanulási lehetőségekről az Európai Unióban.
 
A rendezvény helyszínei és időpontjai:
 
 • 2013. április 22. 12.30-14.00 óra Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium, Szombathely
 • 2013. április 22. 15.00-16.30 óra Jurisich Miklós Gimnázium, Kőszeg

 

PDF Plakát (438 kB)


2013.04.15
Pályázat bérkompenzációs támogatásra Hír kinyomtatása

2013. április 5-én kihirdetésre került az egyes ágazatokban működő munkáltatók által, a kötelező legkisebb munkabér és a garantált bérminimum emeléséből 2013. első félévében adódó többletterhekhez igénybe vehető támogatásról, valamint a Nemzeti Munkaügyi Hivatalról és a szakmai irányítása alá tartozó szakigazgatási szervek feladat- és hatásköréről szóló 323/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet módosításáról szóló 103/2013. (IV. 5.) Korm. rendelet.

A támogatás iránti kérelmet 2013. május 31-éig lehet benyújtani. A kérelmet írásban és elektronikus formában kell benyújtani. A kérelem mellékletét képező nyilatkozatok kizárólag elektronikus formában nyújthatók be. A munkaügyi központ a nyilatkozatokat elektronikus formában, annak megváltoztathatatlanságát biztosító zárt informatikai rendszerben tárolja.

A kérelmet, a nyilatkozatokat és a segédtáblákat a http://komp.munka.hu honlapon kell kitölteni és elmenteni a munkaadóknak. A kitöltést és elmentést követően kizárólag a kérelmet kell kinyomtatni, majd a foglalkoztató székhelye szerint illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal munkaügyi központjához kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton a 2013. április 08-tól 2013. május 31-ig terjedő időszakban.

Felhívjuk a munkaadók figyelmét, hogy a kérelem kitöltéséhez a részletes információkat, a számítási módszereket a http://komp.munka.hu honlapon, a bejelentkezést követően a Felhasználói kézikönyv és a Kitöltési útmutató linkre kattintva találhatják meg.
 

Az alkalmazás helyes használata az alábbi böngésző verziókkal támogatott:

- Microsoft Internet Explorer 8.0, vagy magasabb verzió,
- Mozilla Firefox 3.6, vagy magasabb verzió.

A böngésző beállításai között a javascriptet nem szabad letiltani. A munka.hu titkosítottan kommunikáló oldalainak (pl. https://komp.munka.hu) eléréséhez Windows XP SP3-as vagy későbbi operációs rendszer szükséges a megfelelő verziójú titkosító-algoritmusok miatt. Ennek hiánya esetén tanúsítványhibát jelezhet az oldal.


2013.04.15
NMH hírlevél 18. szám Hír kinyomtatása

Megjelent a Nemzeti Munkaügyi Hivatal hírlevelének 18. száma.


2013.03.26
Március 1-jétől újra indult a pályakezdőket támogató Első munkahely garancia program Hír kinyomtatása

Cél a 25 év alatti pályakezdőket sújtó munkaerő-piaci feszültség kezelése, ami a fiatal munkavállalók munkaerő-piaci helyzetének javítását, az első munkahely megszerzésének elősegítését, valamint a szükséges munkatapasztalat megszerzését biztosítja.

A program elősegíti a nyugdíjba vonulás miatt jelentkező szakember utánpótlás biztosítását is azzal, hogy a támogatás ideje alatt lehetőséget biztosít a nyugdíjba készülő munkavállalók aktív életpályája alatt megszerzett széles körű tapasztalat és szaktudás átadására is.

A pályakezdők foglalkoztatásának támogatása megalapozza a Kormány „Munkahelyvédelmi Akcióterv” 25 év alattiakat érintő programelemét is, biztosítva a foglalkoztatás munkakipróbálási szakaszát. Az egymásra épülő támogatások eredményeként a programba vont 25 év alatti pályakezdők jelentős hányadának tartós foglalkoztatása várható.

A program közvetlen célja az egymásra épülő támogatások eredményeként a bevont 25 év alatti pályakezdők legalább 30%-ának a program befejezését követő 180. napon történő foglalkoztatása.

 

További részletek


2013.03.08
TÁMOP 1.1.1 zárórendezvény Győr-Moson-Sopron megyében Hír kinyomtatása

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja zárókonferenciát rendezett 2013. február 14-én, a Kormányhivatal dísztermében a TÁMOP 1.1.1 „Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” című program megvalósítói, képzői, partnerei és ügyfelei részére. A megjelentek megismerhették a program országos és megyei eredményeit. Ezen túlmenően a programban résztvevő munkáltató, képző, illetve ügyfél beszámolója is elhangzott, és bemutatásra került a foglalkoztatási rehabilitáció országos helyzete.


2013.02.19
Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására Hír kinyomtatása

Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására

(kódjel: NFA-2013-KKV)

A Nemzetgazdasági Minisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahely-teremtő beruházási pályázatot hirdet. A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 10 milliárd Ft támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére. A pályázat alapján csak induló beruházás támogatható. A pályázatokat a beruházás helye szerinti fővárosi/megyei kormányhivatal munkaügyi központjához 2013. február 14-től 2013. április 5-ig lehet benyújtani a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint.

A komplett pályázati dokumentáció a következő linkről tölthető le:
 
 

2013.02.13
NMH hírlevél 17. szám Hír kinyomtatása

Megjelent a Nemzeti Munkaügyi Hivatal hírlevelének 17. száma.


2013.01.28
Tájékoztató a Magyar Közlöny 136. számával kihirdetett Munkahelyvédelmi Akcióterv megvalósításához kapcsolódó törvénymódosításokról Hír kinyomtatása


DOC Tájékoztató (68 Kbyte)


2013.01.09
ElőzőElőző
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
KövetkezőKövetkező

Keresés

Általános információk

Pályaorientáció

Ügyfélfogadás
Foglalkoztatási Osztályok
(kirendeltségek):

 • Hétfő, kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Péntek:
  800-1200
 • Szerda:
  Szünnap


Foglalkoztatási Főosztály
(központ):

 • Hétfő ,kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Szerda, péntek:
  800-1200


Munkajogi tanácsadás:

 • Kedd:
  800-1200 és 1300-1500Képzési információk

Pályázatok


Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében 
Pályázati felhívás vállalkozóvá válást elősegítő támogatás igénybevételére 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében 
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály