Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

Álláskeresőknek

MunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
4095 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez
Önéletrajzok
száma:
1 főTovább az álláskeresők lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Állásbörze Hír kinyomtatása

Tisztelt Munkáltató!


A Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Vas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya 2015. szeptember 30-án Szombathelyen Állásbörzét szervez.

A rendezvény célja, hogy a megyében a munkáltatók által kínált álláshelyek minél nagyobb számban betöltésre kerüljenek!
Várjuk mindazon munkáltatók jelentkezését – legyen az nagyvállalat, közép- vagy kisvállalkozás -, akik Vas megye területén álláslehetőséget kínálnak.

  DOC Részletes tájékoztató (36 Kbyte)
  DOC Jelentkezési lap (30 Kbyte)


2015.07.21
Foglalkoztatási támogatások Hír kinyomtatása

Foglalkoztatási támogatások A Vas Megyei Kormányhivatal által működtetett Ifjúsági Garancia Rendszer keretében megvalósuló Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 5.2.1-14 munkaerő-piaci program finanszírozásában.

  DOC Tájékoztató (31 Kbyte)

 Foglalkoztatási támogatások a Vas Megyei Kormányhivatal által megvalósított TÁMOP-1.1.2-11/1-2012-0001 számú „A hátrányos helyzetűek foglalkoztathatóságának javítása (Decentralizált programok a konvergencia régiókban)” című projekt finanszírozásában.

  DOC Tájékoztató (42 Kbyte)


2015.06.16
Lakossági fórum 2015 Hír kinyomtatása


2015.05.21
Társadalombiztosítási ügyintéző + Bérügyintéző tanfolyam indul Hír kinyomtatása

A Vas Megyei Kormányhivatal a GINOP 5.2.1-14 programja keretében Társadalombiztosítási ügyintéző + Bérügyintéző tanfolyam tanfolyamot indítindít 25 év alatti fiatalok számára.
A képzés ideje alatt keresetpótló juttatást biztosítunk a résztvevők számára. A tanfolyami költséget és az esetleges helyközi utazás költségét 100%-ban támogatjuk.
A tanfolyamokra a lakóhely szerint illetékes Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán lehet jelentkezni 2015.06.23.15.00-ig.
Jelentkezés feltétele:
 érettségi végzettség, 
                                         25 év alatti regisztrált álláskeresőként való nyilvántartás 
                                         GINOP 5.2.1-14 célcsoport feltételeinek való megfelelés

A képzést megfelelő létszám esetén tudjuk elindítani.

XLS Képzési lista (34 Kbyte)


2015.06.09
TÁJÉKOZTATÓ az Ifjúsági Garancia Rendszerről és a keretében megvalósuló Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 5.2.1-14 munkaerő-piaci programról Hír kinyomtatása

Az Ifjúsági Garancia Rendszer bevezetésével hazánk is vállalta, hogy a 25 év alatti fiataloknak a munka illetve tanulás világába történő be- vagy visszajutáshoz konkrét lehetőség felajánlását garantálja, meghatározott időtartamon belül. A fiatalok számára országosan egységesen a munkaügyi kirendeltségek szolgálnak az Ifjúsági Garancia Rendszerébe való belépési pontként.


Cél: a munka illetve tanulás világába történő be- vagy visszajutás.

Célcsoport: a 25 év alatti (15-24 év közötti) sem nem tanuló, sem nem dolgozó fiatalok.

Az Ifjúsági Garancia Rendszer és a keretében megvalósuló munkaerő-piaci programok indításakor közöttük kiemelten a legalább 6 hónapja álláskeresőként nyilvántartott —az Flt. 58. § (5) d) szerint nyilvántartott— fiatalok, kiknek esetében cél, hogy 6 hónapon belül történjék meg számukra valamilyen konkrét lehetőség felajánlása a foglalkoztatásra vagy tanulásra.


A bevonási feltételeknek a bevonás időpontjában kell fennállnia.

Tájékoztatásul jelezzük, hogy a jogszabályok szerint:

 •  álláskereső az, aki
 1. a munkaviszony létesítéséhez szükséges feltételekkel rendelkezik (a munka törvénykönyvéről szóló 2012. évi I. törvény alapján munkaviszonyt létesíthet) és
 2. oktatási intézmény nappali tagozatán nem folytat tanulmányokat és
 3. öregségi nyugdíjra nem jogosult, valamint rehabilitációs járadékban, megváltozott munkaképességű személyek ellátásaiban nem részesül és
 4. az alkalmi foglalkoztatásnak minősülő munkaviszony kivételével munkaviszonyban nem áll, és egyéb kereső tevékenységet sem folytat és
 5. elhelyezkedése érdekében az állami foglalkoztatási szervvel együttműködik és
 6. akit az állami foglalkoztatási szerv álláskeresőként nyilvántart,

 

 • valamint jelezzük, hogy a foglalkoztatás elősegítéséről és a munkanélküliek ellátásáról szóló 1991. évi IV. törvény (a továbbiakban: Flt.) 54. § (9) f) pontjában rögzített, hogy a nyilvántartott álláskereső együttműködési kötelezettségei arra is kiterjednek (amellett, hogy például megfelelő képzést, szolgáltatást, állásajánlatot köteles elfogadni), hogy részt vesz a megfelelő munkahelyhez jutást elősegítő munkaerő-piaci programban. Az álláskeresőként való nyilvántartásba vételről, valamint a nyilvántartásból való törlésről szóló 2/2011. (I. 14.) NGM rendelet 2.§ (6) bekezdése kimondja, hogy az Flt. 54. § (9) bekezdés f) pontjában meghatározott munkaerő-piaci programon az európai uniós forrásból megvalósuló programokat is érteni kell. Amennyiben a célcsoportba tartozó fiatal e számára megfelelő projektben való részvételt visszautasítja, az Flt. 58.§ (5) d) pontja alapján ez az együttműködési kötelezettsége megszegését jelenti, ami az álláskereső nyilvántartásból való törléséhez vezet az Flt. 54.§ (14) bekezdés e) pontja szerint.

 

A kirendeltség és a fiatal közös elképzelése alapján kerül sor a közös lépéseket tartalmazó Ifjúsági Garancia megállapodás aláírására, ebben a dokumentumban rögzítik az elérendő cél érdekében eltervezetteket és a vállalt kötelezettségeket.

A résztvevő és a kirendeltség, annak érdekében, hogy a fiatalnak tett ajánlat megvalósulhasson, s ezáltal a munkaerő-piaci integráció is mihamarabb bekövetkezzen, további támogatásokban (például támogatott képzésben, foglalkoztatásban, vállalkozóvá válási támogatásban, munkába járás támogatásában, lakhatási támogatásban) és azok megvalósítását elősegítő szolgáltatásokban is megállapodhatnak. Ezek támogatása a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 5.2.1-14 forrásából lehetséges —annak adott időtartamában és forrásából legfeljebb egy alkalommal —, melynek forrását csakúgy, mint az ajánlatot előkészítő Ifjúsági Garancia Rendszer forrását is, az Európai Szociális Alap (ESZA), valamint Ifjúsági Foglalkoztatási Kezdeményezés (Youth Employment Initiative, azaz YEI) > biztosítja.

Reméljük, Ön is azok táborába tartozhat majd, akiknek az Ifjúsági Garancia Rendszerében megvalósulhat a munka vagy tanulás világába történő be-, illetve visszailleszkedése.

Kérjük, további kérdéseivel forduljon bizalommal a munkaügyi központ, illetve a járási hivatal munkaügyi kirendeltsége munkatársaihoz, ifjúsági tanácsadóihoz.


2015.02.26
Egységes Segélyhívó Rendszer híváskezelő munkakör Hír kinyomtatása

Tájékoztatjuk, hogy a Egységes Segélyhívó Rendszer híváskezelő munkakör betöltésére történő jelentkezés lezárult.

Köszönjük mindazok együttműködését, akik regisztrálták magukat.


2015.02.17
Tájékoztató a Diplomamentő programra jelentkezőknek Hír kinyomtatása

Tisztelt Érdeklődők, nyelvvizsga hiányában diplomával nem rendelkezők!

Minden bizonnyal sokan értesültek a Kormány által támogatott „Diplomamentő” programról. A program azoknak szól, akik már sikeresen államvizsgáztak, de diplomájukat nyelvvizsga hiányában még nem kaphatták meg. Örömmel tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a program 2014. augusztus végén elindult, a nyelvtanfolyamok megkezdődtek. A program kezelője az OFA Nonprofit Kft., a pályázati felhívás elérhető a www.ofa.hu oldalon.

A program elektronikus támogatáskezelési rendszerében, az OFATÁR-ban eddig több mint 31 ezren regisztráltak. Az ország 82 településén összesen mintegy 1200 képzés megvalósítását tervezzük. A képzések többsége angol nyelvű, de indulnak német és kisebb számban francia képzések is. A tanfolyamok kétharmada 240 órás, emellett 120 és 180 órás tanfolyamok is elérhetők.

2014. október közepéig 300 képzés már elindult, további 900 képzés indítását 2015. januárjáig tervezzük. Regisztrációra és képzésre történő jelentkezésre folyamatosan van lehetőség az OFATÁR-on keresztül.

A képzésre való jelentkezést szintfelmérés követi. Fontos, hogy az elvárt bemeneti szint a tanulni kívánt nyelvből az alapfokú, vagyis B1-es szint. Amennyiben a pályázó jogosulttá válik rá, a képzésben ingyenesen vehet részt. A támogatás a nyelvvizsgára nem terjed ki, kivéve a regisztrált álláskeresői státuszban lévőket, akiknek az első nyelvvizsga költsége is a támogatás része.

Ne hagyja ki a lehetőséget, jelentkezzen most, és szerezze meg a diplomáját!

Sikeres pályázást kíván az OFA Nonprofit Kft.!


2014.11.03
Osztrák Információs Nap Hír kinyomtatása

HELYSZÍN:
Szombathelyi Járási Hivatal
Járási Munkaügyi Kirendeltsége

Szombathely, Hunyadi J. út 45.
III. emeleti FIT Klub

2014. október 21. kedd, 12:00 - 17:00 óra

TÉMÁK:
- a biztonságos külföldi munkavállalás lépései
- élet- és munkakörülmények Ausztriában
- munkáltatói szokások és elvárások
- kérdések-válaszok

ELŐADÓK:
Murai Adrienn EURES tanácsadó
Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja

Thomas Hirschbühl EURES tanácsadó
AMS Bregenz, Ausztria

Manuela Dreier referens
Wirtschaftskammer Vorarlberg, Ausztria

Az előadások nyelve német.
Bővebb információk: muraia@lab.hu e-mail címen.

 


2014.10.01
Pályaválasztási és Képzési Kiállítás 2014 Hír kinyomtatása


2014.10.07
A munkáltatók elvárásaihoz igazodik a Virtuális Munkaerőpiac Portál Hír kinyomtatása


Több mint félezer munkáltatói visszajelzés érkezett a Nemzeti Munkaügyi Hivatal (NMH) felmérésére, amelyet a Virtuális Munkaerőpiac Portál (VMP) szolgáltatásairól, valamint a jelenlegi funkciók használatáról kezdeményezett az NMH.
A válaszok alapján továbbra is elsődleges elvárás a teljesen ingyenes felhasználás, valamint a munkáltatók részére biztosított funkciók (állás-feltöltés, munkaerő-keresés) egyszerű, könnyen kezelhető megvalósítása. Ezeken felül innovatív javaslatként jelent meg a mobilalkalmazás készítésének, illetve a közösségi média használatának lehetősége. A munkaügyi szervezet – szintén a visszajelzésekhez igazodva – a közeljövőben egyszerűsíti a foglalkoztatói regisztrációt: a VMP október végi fejlesztése révén az IR-azonosítóval nem rendelkező cégek is el tudják majd kezdeni a Portál használatát.
A Nemzeti Munkaügyi Hivatal ezúton is köszöni a véleményfelmérésben részt vevő vállalkozások segítségét. A munkaügyi szervezet továbbra is arra törekszik, hogy a felhasználók igényeinek legmegfelelőbb Virtuális Munkaerőpiac Portál álljon ügyfelei rendelkezésére.

PDF VMP - A munkáltatók véleménye - 2014 ősz (213 kbyte)

 

 

2014.10.15
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
KövetkezőKövetkező

Keresés

Általános információk

Pályaorientáció

Ügyfélfogadás
Foglalkoztatási Osztályok
(kirendeltségek):

 • Hétfő, kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Péntek:
  800-1200
 • Szerda:
  Szünnap


Foglalkoztatási Főosztály
(központ):

 • Hétfő ,kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Szerda, péntek:
  800-1200


Munkajogi tanácsadás:

 • Kedd:
  800-1200 és 1300-1500Képzési információk

Pályázatok


Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci információk nyújtásának támogatására Vas megyében 
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására 
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtására 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében 
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály