Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

Álláskeresőknek

MunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
4070 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez
Önéletrajzok
száma:
1 főTovább az álláskeresők lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Hír kinyomtatása

Fiatalok a munkaerő-piacon – Kezdeményezések a fiatalok munkaerő-piaci helyzetének javítására

Tisztelettel meghívjuk a következő Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferenciára, amely 2013. május 22-24. (szerda-csütörtök-péntek) között kerül megrendezésre Városszalónakon (Stadtschlaining, Ausztria), illetve Szombathelyen a Hotel Claudiusban.

A háromnapos szakmai konferencia a fiatalkori munkanélküliség egész Európában létező problémakörét tárgyalja, bemutatva a fiatalok munkanélküliségének alakulását az osztrák-magyar határ menti térségben, illetve ennek a leküzdését célzó munkaerő-piaci és oktatáspolitikai kezdeményezéseket.

A konferencia részletes programja 2013. április 22-től megtekinthető a www.vasitit.hu honlapon!

A határon átnyúló Osztrák-Magyar Szakértői Akadémia (EXPAK AT.HU) projekt keretében megrendezésre kerülő konferencia szervezői a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület, a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és az L&R Szociális Kutató Intézet (az EXPAK AT.HU vezető partnere).

A konferencián való részvétel díjtalan.

Szállás:

Hotel Claudius****

9700 Szombathely, Bartók B. krt. 39.

Tel. +36 94/313-760

Szobaárak (reggelivel):

Egyágyas elhelyezés esetén:17.400 Forint/fő/éj

Kétágyas elhelyezés esetén: 21.400 Forint/éj

+ 420 Forint/fő/éj idegenforgalmi adó.

A hotel által kiállított számlát helyben vagy átutalással rendezheti. Bankkártyával történő fizetés lehetséges.

Jelentkezését legkésőbb 2013. május 08-ig, szerdáig tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy az alábbi jelentkezési lapot töltse ki és küldje el vagy e-mailben a nagy.andrea@vasitit.hu címre, vagy faxon a 94/509-500 számra. Jelentkezéséről visszaigazolást küldünk. Ha további információkra van szüksége, szívesen áll rendelkezésére Nagy Andrea a 94/509-500-es telefonszámon.

Az EXPAK AT.HU tevékenységével és rendezvényeivel kapcsolatos aktuális információkat a www.expak.at honlapon is találhat.

Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen üdvözölhetnénk konferenciánkon!

Konferencia program

Jelentkezési lap


2013.05.09
Információs rendezvény Hír kinyomtatása

A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja az EURES-T Pannónia határmenti társulással együttműködve információs rendezvényt szervez.
 
A rendezvény célja középfokú tanulmányaikat befejező, pályakezdő fiatalok tájékoztatása a munkavállaláshoz szükséges jogi tudnivalókról, adminisztratív teendőkről, valamint a munkavállalási és továbbtanulási lehetőségekről az Európai Unióban.
 
A rendezvény helyszínei és időpontjai:
 
 • 2013. április 22. 12.30-14.00 óra Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium, Szombathely
 • 2013. április 22. 15.00-16.30 óra Jurisich Miklós Gimnázium, Kőszeg

 

PDF Plakát (438 kB)


2013.04.15
Pályázat bérkompenzációs támogatásra Hír kinyomtatása

2013. április 5-én kihirdetésre került az egyes ágazatokban működő munkáltatók által, a kötelező legkisebb munkabér és a garantált bérminimum emeléséből 2013. első félévében adódó többletterhekhez igénybe vehető támogatásról, valamint a Nemzeti Munkaügyi Hivatalról és a szakmai irányítása alá tartozó szakigazgatási szervek feladat- és hatásköréről szóló 323/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet módosításáról szóló 103/2013. (IV. 5.) Korm. rendelet.

A támogatás iránti kérelmet 2013. május 31-éig lehet benyújtani. A kérelmet írásban és elektronikus formában kell benyújtani. A kérelem mellékletét képező nyilatkozatok kizárólag elektronikus formában nyújthatók be. A munkaügyi központ a nyilatkozatokat elektronikus formában, annak megváltoztathatatlanságát biztosító zárt informatikai rendszerben tárolja.

A kérelmet, a nyilatkozatokat és a segédtáblákat a http://komp.munka.hu honlapon kell kitölteni és elmenteni a munkaadóknak. A kitöltést és elmentést követően kizárólag a kérelmet kell kinyomtatni, majd a foglalkoztató székhelye szerint illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal munkaügyi központjához kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton a 2013. április 08-tól 2013. május 31-ig terjedő időszakban.

Felhívjuk a munkaadók figyelmét, hogy a kérelem kitöltéséhez a részletes információkat, a számítási módszereket a http://komp.munka.hu honlapon, a bejelentkezést követően a Felhasználói kézikönyv és a Kitöltési útmutató linkre kattintva találhatják meg.
 

Az alkalmazás helyes használata az alábbi böngésző verziókkal támogatott:

- Microsoft Internet Explorer 8.0, vagy magasabb verzió,
- Mozilla Firefox 3.6, vagy magasabb verzió.

A böngésző beállításai között a javascriptet nem szabad letiltani. A munka.hu titkosítottan kommunikáló oldalainak (pl. https://komp.munka.hu) eléréséhez Windows XP SP3-as vagy későbbi operációs rendszer szükséges a megfelelő verziójú titkosító-algoritmusok miatt. Ennek hiánya esetén tanúsítványhibát jelezhet az oldal.


2013.04.15
NMH hírlevél 18. szám Hír kinyomtatása

Megjelent a Nemzeti Munkaügyi Hivatal hírlevelének 18. száma.


2013.03.26
Március 1-jétől újra indult a pályakezdőket támogató Első munkahely garancia program Hír kinyomtatása

Cél a 25 év alatti pályakezdőket sújtó munkaerő-piaci feszültség kezelése, ami a fiatal munkavállalók munkaerő-piaci helyzetének javítását, az első munkahely megszerzésének elősegítését, valamint a szükséges munkatapasztalat megszerzését biztosítja.

A program elősegíti a nyugdíjba vonulás miatt jelentkező szakember utánpótlás biztosítását is azzal, hogy a támogatás ideje alatt lehetőséget biztosít a nyugdíjba készülő munkavállalók aktív életpályája alatt megszerzett széles körű tapasztalat és szaktudás átadására is.

A pályakezdők foglalkoztatásának támogatása megalapozza a Kormány „Munkahelyvédelmi Akcióterv” 25 év alattiakat érintő programelemét is, biztosítva a foglalkoztatás munkakipróbálási szakaszát. Az egymásra épülő támogatások eredményeként a programba vont 25 év alatti pályakezdők jelentős hányadának tartós foglalkoztatása várható.

A program közvetlen célja az egymásra épülő támogatások eredményeként a bevont 25 év alatti pályakezdők legalább 30%-ának a program befejezését követő 180. napon történő foglalkoztatása.

 

További részletek


2013.03.08
TÁMOP 1.1.1 zárórendezvény Győr-Moson-Sopron megyében Hír kinyomtatása

 

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja zárókonferenciát rendezett 2013. február 14-én, a Kormányhivatal dísztermében a TÁMOP 1.1.1 „Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” című program megvalósítói, képzői, partnerei és ügyfelei részére. A megjelentek megismerhették a program országos és megyei eredményeit. Ezen túlmenően a programban résztvevő munkáltató, képző, illetve ügyfél beszámolója is elhangzott, és bemutatásra került a foglalkoztatási rehabilitáció országos helyzete.


2013.02.19
Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására Hír kinyomtatása

Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására

(kódjel: NFA-2013-KKV)

A Nemzetgazdasági Minisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahely-teremtő beruházási pályázatot hirdet. A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 10 milliárd Ft támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére. A pályázat alapján csak induló beruházás támogatható. A pályázatokat a beruházás helye szerinti fővárosi/megyei kormányhivatal munkaügyi központjához 2013. február 14-től 2013. április 5-ig lehet benyújtani a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint.

A komplett pályázati dokumentáció a következő linkről tölthető le:
 
 

2013.02.13
NMH hírlevél 17. szám Hír kinyomtatása

Megjelent a Nemzeti Munkaügyi Hivatal hírlevelének 17. száma.


2013.01.28
Tájékoztató a Magyar Közlöny 136. számával kihirdetett Munkahelyvédelmi Akcióterv megvalósításához kapcsolódó törvénymódosításokról Hír kinyomtatása


DOC Tájékoztató (68 Kbyte)


2013.01.09
Mi mennyi 2013-ban? Hír kinyomtatása

PDF Tájékoztató a 2013-ban kapható támogatások összegéről (175 kB)


2013.01.09
ElőzőElőző
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
KövetkezőKövetkező

Keresés

Általános információk

Pályaorientáció

Ügyfélfogadás
Foglalkoztatási Osztályok
(kirendeltségek):

 • Hétfő, kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Péntek:
  800-1200
 • Szerda:
  Szünnap


Foglalkoztatási Főosztály
(központ):

 • Hétfő ,kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Szerda, péntek:
  800-1200


Munkajogi tanácsadás:

 • Kedd:
  800-1200 és 1300-1500Képzési információk

Pályázatok


Pályázati felhívás mentori szolgáltatás támogatására a Nagykanizsai és Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében 
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Zala megyében 
Pályázati felhívás a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett "Munkahelymegőrző támogatás munkaidő-csökkentéssel és képzéssel kombinálva" c. pályázathoz a konvergencia régiók mikro-, kis- és középvállalkozásai részére. 
Pályázati felhívás a megyei egyenlő bánásmód referensi feladatatok vállalkozói (ügyvédi) megbízási jogviszonyban történő ellátására. 
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály