Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

Álláskeresőknek

MunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
2849 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Legalább havi 67 ezer forint juttatás és ösztöndíj a duális hallgatóinknak Hír kinyomtatása

Még lehet jelentkezni a Nyugat-magyarországi Egyetem szombathelyi campusának gépészmérnökképzésére. Aki a központi eljárás keretében felvételt nyer a hagyományos BSc képzésre, később jelezheti az egyetem felé az igényét akár a duális képzésre is.

A gépészmérnöki BSc képzés hagyományos és duális formában történik. Az elmélet mindenki számára ugyanaz, de a hagyományos képzésben 12 hét gyakorlat van a teljes képzés során (nyaranta 3-3-6 hét), a duális képzésben 22 hét/tanév vállalati gyakorlat valósul meg.

A duális gépészmérnöki BSc képzést a régió munkaerőpiaci igényei alapján indították el a térség meghatározó járműipari vállalataival együttműködésben. A gépészmérnöki szak elvégzése hosszútávon jó elhelyezkedési lehetőséget biztosít, a duális hallgató a partnercégeknél a legjobb szakemberektől tanul, a legújabb technológiákat, termelési folyamatokat ismeri meg. Legalább havi 67 ezer forint havi juttatást kap a szerződő cégtől. Ha a havi mérések során jól teljesít, munkalehetőséget ajánlanak neki végzéskor. A régióban ez a legmodernebb képzés, amely lényegében a családokat is támogatja a gyerekek taníttatása során. A vállalatoktól kapott havi összegeket kiegészíti az egyetemen megszerezhető tanulmányi és szociális ösztöndíj.

A képzésre még lehet jelentkezni a www.szombathelyigepesz.hu internetes felületen, majd második lépésként a hagyományos felvételi eljárás keretében a www.felvi.hu oldalon. A gépészmérnöki BSc alapszakra elég a www.felvi.hu-n jelentkezni. Határidő: 2016. február 15.

 

 Kisfilm a gépészképzésről: https://drive.google.com/file/d/0B4IXJeG-ZOKuejRUZlc3djc4MFU/view?usp=sharing


2016.01.11
Vas megyei pályaválasztási tájékoztató Hír kinyomtatása

A Vas megyei pályaválasztási tájékoztató részletesen bemutatja, hogy a megyében milyen továbbtanulási lehetőségek közül választhatnak az általános iskolát befejező tanulók, ismerteti a felvételi eljárás menetét, ütemezését, a fontosabb jogszabályokat.

PDF Vas megyei pályaválasztási tájékoztató (1228 kbyte)

 


2016.01.06
Ajánlattételi felhívás Hír kinyomtatása

A Vas Megyei Kormányhivatal

KÉPZÉSI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

a 2016. január 01. és 2016. december 31. közötti időszakban
Vas megyében a Vas Megyei Kormányhivatallal együttműködő cégeknél, vállalatoknál nagyobb létszámú bővítésben érintettek számára szervezett hatósági képzés lefolytatására jogosult intézmények jegyzékének összeállításához.

Támogatható képzések köre: "C" kategória - Tehergépkocsi – vezető és "D" kategória – Autóbuszvezető és Gépjárművezetői Képesítési Igazolvány - Autóbuszvezetői alapképzés és Felkészítés a személyszállítás során alkalmazott infokommunikációs eszközök használatára és Gyakorlati felkészítés autóbusz vezetésére.

A Vas Megyei Kormányhivatal ajánlattételre hívja fel azokat a hatósági képzés megkezdésére és lefolytatására jogosult intézményeket, amelyek a részletes ajánlattételi felhívás mellékletében megjelölt képzések indítását 2016. évben vállalják.

Az ajánlatokat 2016. január 11. 10.00 óráig személyesen vagy postai úton a Vas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztály 9700 Szombathely, Vörösmarty M. u. 9. címen kell benyújtani.

 Kérjük, figyelmesen olvassa át a részletes ajánlattételi felhívás szövegét. Fontos információkat tartalmaz ahhoz, hogy érvényes képzési ajánlat kerüljön benyújtásra!

 

Kapcsolódó nyomtatványok

DOCRészletes ajánlattételi felhívás (112 Kbyte)
DOC 1. sz. melléklet - Képzési programok jegyzéke (36 Kbyte)
DOC 2. sz. melléklet - Intézményi ajánlattételi adatlap és mellékletei (67 Kbyte)
DOC 3. sz. melléklet - Képzési ajánlattételi adatlap (267 Kbyte)
DOC 4. sz. melléklet - Együttműködési keretmegállapodás (288 Kbyte)
DOC 5. sz. melléklet - Bírálati szempontok (33 Kbyte)


2015.12.21
Tájékoztatás az iskolarendszerű felnőttoktatás keretében szervezett képzésekről Hír kinyomtatása

A Szombathelyi Műszaki Szakképzési Centrum és a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum szakképző iskoláiban INGYENES képzéseket indít felnőttek számára esti és levelező munkarendben.

Iskolarendszerű felnőttoktatás keretében várják azok jelentkezését, akik még nem rendelkeznek semmilyen szakmai végzettséggel

 • szeretnének egy második piacképes szakmát szerezni
 • meglévő szakmájukhoz meg akarják szerezni a ráépülő szakmai végzettséget
 • szakiskolai végzettségük van és szeretnének érettségit tenni
 • érettségi után nem nyertek felvételt felsőoktatási intézménybe

A 2015/2016. tanév második félévében, ún. keresztfélévben meghirdetett képzésekről részletes információkat a Szakképző Centrumok (http://www.szmszc.hu/felnottoktatas, http://szoszszc.hu/) internetes oldalán érhetőek el.


2015.12.07
Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása Hír kinyomtatása

 
2015. november 20-án dr. Varga Mihály Nemzetgazdasági Miniszter Úr sajtótájékoztatón hivatalosan bejelentette a GINOP-5.2.2-14 pályázati
konstrukció indulását.

A Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, mint a GINOP 5.2.2.–14–2015-00023 „Fiatalok Vállalkozóvá Válásának Támogatása a Nyugat-Magyarországi Régióban” elnevezésű program konzorciumának vezetője Miniszter Úr bejelentésével egyidejűleg elindította a program hivatalos oldalát, mely a http://www.nyugatdunantul.mva.hu/ linken érhető el. A felületen elérhető a Jelentkezés funkció, és minden, a programmal kapcsolatos aktuális információ.


2015.12.07
Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás Hír kinyomtatása

November 11-12. között, Budapesten új helyszínen, a Millenáris B épületben kerül megrendezésre a Personal Hungary 2015., 12. Emberierőforrás-menedzsment Szakkiállítás. Az idei évben a Nemzetgazdasági Minisztérium részéről Katona Miklós a hatékony munkaerő-piaci elhelyezkedés érdekében átalakított szakképzési rendszerről tart előadást november 11-én 14.45-15.15 óra között, dr. Madarász Gyula a munkavégzésből származó megterhelések és a munkakörnyezet egészségkárosító kóroki tényezőinek együttes hatásáról valamint a munkavállaló munkahelyi feltételekhez, munkakörnyezethez történő alkalmazkodásáról fog előadni a Corporate Health Fórumon november 12-én 11-12 óra között.

A rendezvény további programjairól, és a Magyarországon idén először megrendezésre kerülő  Corporate Health Fórumról részletesebben az esemény honlapján a http://www.personal-hungary.hu/ tájékozódhatnak

2015.10.15
Megnyílt a gépész portál, ahol jelentkezni lehet a képzésbe Hír kinyomtatása

Már aktív az az internetes felület, a www.szombathelyigepesz.hu, ahol jelentkezni lehet a szombathelyi gépészmérnökképzésbe - a partnercéget kiválasztva - 2016. január 10-ig.

A Szombathelyen elindított duális gépészmérnöki BSc képzés – a partnercégekkel együttműködésben - összekapcsolja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeit. A duális hallgató a legjobb szakemberektől tanul, a legújabb technológiákat, termelési folyamatokat ismeri meg a cégnél, amely interjú során kiválasztja őt. A hallgató havi juttatást kap a szerződő cégtől, és ha a havi mérések során jól teljesít, munkalehetőséget kap végzéskor.

A gépészmérnöki BSc képzés hagyományos és duális formában történik.  Az elmélet mindkét tanulócsoport számára ugyanaz, de a hagyományos képzésben 12 hét gyakorlat van a teljes képzés során (nyaranta 3-3-6 hét), a duális képzésben  22 hét/tanév vállalati gyakorlat szerepel.

A jelenleg választható cégek, amelyek közül hármat kell bejelölni jelentkezéskor: BPW-Hungária Kft,., Delphi Hungary Kft., EPCOS Elektronikai Alkatrész Kft., IMS Connector Systems Kft., iQor Global Services Hungary Kft., LuK Savaria Kuplunggyártó Kft., Opel Szentgotthárd Kft., Roto Elzett Certa Kft., SCOTT Forma Vitrum Kft.,  Uniriv Kft.

A gépészmérnöki BSc képzés tartalmát természettudományi alapismeretek (matematika, kémia, fizika, mechanika), gazdaságtani és humán ismeretek (mikro- és makroökonómia, menedzsment és vállalatgazdaságtan, jog stb.), szakmai ismeretek (anyagszerkezettan és anyagvizsgálat, gépelemek, gépszerkesztés, fémek technológiája, gépgyártástechnológia, irányítástechnika, forgácsolások, hidraulika, pneumatika, robottechnika stb.) és szabadon választható tantárgyak alkotják. A tanulmányokat szakdolgozat zárja.

A felvételi eljárás kétlépcsős: ha valaki beadta a jelentkezését 2016. január 10-ig – három céget megjelölve a portálon -, a jelentkezőt behívják a vállalatokhoz interjúra. Az interjú után a cég értesíti, hogy a sikeres egyetemi felvételi után azonnal köt vele duális képzésre vonatkozó szerződést vagy várólistára kerül.  A következő teendő: jelentkezni a Nyugat-magyarországi Egyetem gépészmérnöki BSc alapszakára a központi felvételi eljárás keretében 2016. február 15-ig. (www.felvi.hu)


2015.11.03
Pályaválasztási és Képzési Kiállítás 2015 Hír kinyomtatása


2015.11.03
Elindult a duális gépészmérnőki BSc képzés Szombathelyen Hír kinyomtatása

A Szombathelyen elindított duális gépészmérnöki BSc képzés – a partnercégekkel együttműködésben - összekapcsolja a felsőoktatás és a munkaerőpiac igényeit. A duális hallgató a legjobb szakemberektől tanul, a legújabb technológiákat, termelési folyamatokat ismeri meg a cégnél, amely interjú során kiválasztja őt. A hallgató havi juttatást kap a szerződő cégtől, és ha a havi mérések során jól teljesít, munkalehetőséget kap végzéskor.

 

A gépészmérnöki BSc képzés hagyományos és duális formában történik.  Az elmélet mindkét tanulócsoport számára ugyanaz, de a hagyományos képzésben  12 hét gyakorlat van a teljes képzés során (nyaranta 3-3-6 hét), a duális képzésben  24 hét/tanév vállalati gyakorlat szerepel.

 

A gépészmérnöki BSc képzés tartalmát természettudományi alapismeretek (matematika, kémia, fizika, mechanika), gazdaságtani és humán ismeretek (mikro- és makroökonómia, menedzsment és vállalatgazdaságtan, jog stb.), szakmai ismeretek (anyagszerkezettan és anyagvizsgálat, gépelemek, gépszerkesztés, fémek technológiája, gépgyártástechnológia, irányítástechnika, forgácsolások, hidraulika, pneumatika, robottechnika stb.) és szabadon választható tantárgyak alkotják. A tanulmányokat szakdolgozat zárja.

 

Jelentkezni 2016. január 10-ig lehet – a partnercéget kiválasztva – a www.szombathelyigepesz.hu internetes felületen lehet, amely várhatóan november végén nyit. Ezt követően a jelentkezőt behívják a céghez interjúra. Az interjú után a vállalat értesíti, hogy a sikeres egyetemi felvételi után azonnal köt vele duális képzésre vonatkozó szerződést vagy várólistára kerül.  A következő teendő: jelentkezni a Nyugat-magyarországi Egyetem gépészmérnöki BSc alapszakára a központi felvételi eljárás keretében 2016. február 15-ig. (www.felvi.hu)

2015.10.05
A Vas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya az Országos Rendőr-főkapitányság felkérésére toborzást végez 112-es híváskezelő operátor munkakör betöltésére! Hír kinyomtatása

Az ORFK az Egységes Segélyhívó Rendszer keretében Hívásfogadó Központot működtet, amely országosan egységesen végzi a segélykérések központi fogadását és szükség szerinti kezelését.

A 112-es híváskezelő operátor munkakör betöltésének a feltételei:

 • gimnáziumi vagy szakközépiskolai érettségi;
 • egészségügyi alkalmasság (fizikai és pszichológiai);
 • magyar nyelv kifogástalan ismerete;
 • büntetlen előélet, erkölcsi megfelelés;
 • jó kommunikációs készség;
 • stressztűrő-képesség;
 • szabálykövetés;
 • híváskezelői képzés sikeres elvégzése

Előnyt jelent továbbá:

 • alapszintű számítógépes ismeret;
 • idegen nyelv ismerete

A munkával kapcsolatos további információk:

 • munkarend: egyenlőtlen munkaidő-beosztás (3x8 órás, váltott műszak);
 • munkavégzés helye: Szombathely;
 • a foglalkoztatás munkaviszony keretében történik, várható kezdete: 2015. december közepe;
 • a várható kezdő bruttó bér: 193.200,- Ft/hó, ami kiegészül a jogszabály szerinti műszakpótlékkal (30%), cafetéria juttatással (bruttó 200.000,- Ft/év), valamint szükség szerint munkába járáshoz szükséges utazási költségtérítéssel;
 • megváltozott munkaképességűek felvétele is lehetséges abban az esetben, ha az egyéb felvételi kritériumoknak megfelelnek.

Az állás betöltésének további feltétele a Vas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya által támogatott 236 órás képzés sikeres elvégzése. A képzési program intenzív formában (napi 8 óra, összesen kb. 7 hét időtartamban) kerül megszervezésre. A képzés várható kezdete 2015.10.19.

A vas megyei regisztrált álláskeresők képzési költségét 100%-ban megtérítjük, a képzés ideje alatt keresetpótló juttatást (bruttó 77.100,- Ft) fizetünk a résztvevők számára, továbbá a helyközi utazásra 90%-os kedvezményt biztosítunk.

A csoportos tájékoztató időpontjáról és helyszínéről értesítést küóldünk.

Kérjük, hogy az előzőekben leírt feltételek mérlegelése után jelentkezzen a http://www.nyugatrmk.hu/112segely oldalunkon! A regisztrációt a Foglalkoztatási Főosztály bizalmasan kezeli!

 Jelentkezési határidő: 2015. 10.02.

Jelentkezést követően a csoportos tájékoztató időpontja és helyszíne: 2015.10.06. (kedd) 9:00 óra, 9700 Szombathely, Söptei út külső (Vas MRFK).


2017.08.30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
KövetkezőKövetkező

Keresés

Általános információk

Pályaorientáció

Ügyfélfogadás
Foglalkoztatási Osztályok
(kirendeltségek):

 • Hétfő, kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Péntek:
  800-1200
 • Szerda:
  Szünnap


Foglalkoztatási Főosztály
(központ):

 • Hétfő ,kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Szerda, péntek:
  800-1200


Munkajogi tanácsadás:

 • Kedd:
  800-1200 és 1300-1500Képzési információk

Pályázatok


Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében 
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci foglalkozási információk nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében 
Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Zala megyében 
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály