Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

Álláskeresőknek

MunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
5731 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez
Önéletrajzok
száma:
7 főTovább az álláskeresők lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Elektronikus kapcsolattartás, keresőtevékenység bejelentése Hír kinyomtatása

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Álláskereső!

Amennyiben elektronikus levél formájában kívánja ügyét intézni az illetékes munkaügyi kirendeltségen, akkor azt az alábbi linken elérhető program segítségével megteheti.

A program eléréséhez kérjük, kattintson ide.

A program országosan mindenki számára hozzáférhető, az alábbi ügyek intézéséhez nyújt segítséget:

 • ellátás iránti, illetve nyilvántartásba vételi kérelem benyújtási szándék jelzéséhez,
 • jogosultság feltételeit érintő lényeges tények és körülmények megváltozásának bejelentéséhez,
 • keresőtevékenység bejelentéséhez,
 • álláskeresők jelentkezési kötelezettségének teljesítéséhez.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a programba történő bejelentkezéshez szükséges az Ön TAJ száma és születési dátuma.

  Az első bejelentkezést követően szükséges megadnia az alábbi adatokat is:

 • név, lakcím, - amennyiben van - tartózkodási hely, e-mail cím.

  Az első belépés alkalmával személyes adatainak biztonsága érdekében, szükséges a megadott e-mail címet megerősítenie. Az e-mail megadása után a rendszer küld egy 8 számjegyből álló kódot a begépelt e-mail címre. A 8 jegyű kód, valamint a csillaggal jelölt kötelezően kitöltendő személyes adatok beírásával tud bejelentkezni. A bejelentkezés után van lehetőség a megfelelő menüpont kiválasztására.


 • 2013.07.16
  Új, megbízható álláskeresési szolgáltatást indít el a munkaügyi szervezet Hír kinyomtatása

  Ingyenes, hiteles, kényelmes - ezek a legfőbb jellemzői a munkaügyi szervezet új álláskeresési szolgáltatásának. A Virtuális Munkaerőpiac Portál (VMP) elnevezésű online álláskeresési portál fő célja, hogy a munkáltatók és a munkavállalók minél könnyebben, minél egyszerűbben egymásra találjanak. Az álláskeresési oldalon rögzített állásajánlatok és önéletrajzok hitelességét a munkaügyi szervezet szakemberei ellenőrzik.

  A Virtuális Munkaerőpiac Portál ingyenes lehetőséget kínál az álláskeresőknek önéletrajzuk feltöltésére, valamint a munkaadóknak, hogy kényelmesen, online módon jelentsék be állásajánlataikat. A rendszer automatikus párosítást is kínál egyrészt a munkaadónak, hogy állásajánlataiknak megfelelő önéletrajzot találjanak, másrészt az álláskeresőnek, hogy feltöltött önéletrajzuknak megfelelő állásokat olvashassanak a VMP találati listáján.

  Az új portál megbízhatósága garantált: a rendszerbe történő belépéshez - hasonlóan a az ügyfélkapuhoz - regisztráció szükséges, amelyhez álláskeresők esetében a TAJ számot és a munkaügyi szervezet által biztosított IR azonosítót, a munkaadók esetében pedig az adószámot/adóazonosító jelet és a foglalkoztató azonosítót kell megadni. Mindkét azonosítót a munkaügyi központok kirendeltségein lehet igényelni. A Portál fő célja, hogy a munkáltatók és munkavállalók önállóan, kényelmesen, gyorsan és egyszerűen egymásra találhassanak.

  A VMP elérhetősége: http://vmp.munka.hu/allaskeresoknek


  2013.07.16
  Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Hír kinyomtatása

  Fiatalok a munkaerő-piacon – Kezdeményezések a fiatalok munkaerő-piaci helyzetének javítására

  Tisztelettel meghívjuk a következő Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferenciára, amely 2013. május 22-24. (szerda-csütörtök-péntek) között kerül megrendezésre Városszalónakon (Stadtschlaining, Ausztria), illetve Szombathelyen a Hotel Claudiusban.

  A háromnapos szakmai konferencia a fiatalkori munkanélküliség egész Európában létező problémakörét tárgyalja, bemutatva a fiatalok munkanélküliségének alakulását az osztrák-magyar határ menti térségben, illetve ennek a leküzdését célzó munkaerő-piaci és oktatáspolitikai kezdeményezéseket.

  A konferencia részletes programja 2013. április 22-től megtekinthető a www.vasitit.hu honlapon!

  A határon átnyúló Osztrák-Magyar Szakértői Akadémia (EXPAK AT.HU) projekt keretében megrendezésre kerülő konferencia szervezői a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület, a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és az L&R Szociális Kutató Intézet (az EXPAK AT.HU vezető partnere).

  A konferencián való részvétel díjtalan.

  Szállás:

  Hotel Claudius****

  9700 Szombathely, Bartók B. krt. 39.

  Tel. +36 94/313-760

  Szobaárak (reggelivel):

  Egyágyas elhelyezés esetén:17.400 Forint/fő/éj

  Kétágyas elhelyezés esetén: 21.400 Forint/éj

  + 420 Forint/fő/éj idegenforgalmi adó.

  A hotel által kiállított számlát helyben vagy átutalással rendezheti. Bankkártyával történő fizetés lehetséges.

  Jelentkezését legkésőbb 2013. május 08-ig, szerdáig tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy az alábbi jelentkezési lapot töltse ki és küldje el vagy e-mailben a nagy.andrea@vasitit.hu címre, vagy faxon a 94/509-500 számra. Jelentkezéséről visszaigazolást küldünk. Ha további információkra van szüksége, szívesen áll rendelkezésére Nagy Andrea a 94/509-500-es telefonszámon.

  Az EXPAK AT.HU tevékenységével és rendezvényeivel kapcsolatos aktuális információkat a www.expak.at honlapon is találhat.

  Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen üdvözölhetnénk konferenciánkon!

  Konferencia program

  Jelentkezési lap


  2013.05.09
  Információs rendezvény Hír kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja az EURES-T Pannónia határmenti társulással együttműködve információs rendezvényt szervez.
   
  A rendezvény célja középfokú tanulmányaikat befejező, pályakezdő fiatalok tájékoztatása a munkavállaláshoz szükséges jogi tudnivalókról, adminisztratív teendőkről, valamint a munkavállalási és továbbtanulási lehetőségekről az Európai Unióban.
   
  A rendezvény helyszínei és időpontjai:
   
  • 2013. április 22. 12.30-14.00 óra Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium, Szombathely
  • 2013. április 22. 15.00-16.30 óra Jurisich Miklós Gimnázium, Kőszeg

   

  PDF Plakát (438 kB)


  2013.04.15
  Pályázat bérkompenzációs támogatásra Hír kinyomtatása

  2013. április 5-én kihirdetésre került az egyes ágazatokban működő munkáltatók által, a kötelező legkisebb munkabér és a garantált bérminimum emeléséből 2013. első félévében adódó többletterhekhez igénybe vehető támogatásról, valamint a Nemzeti Munkaügyi Hivatalról és a szakmai irányítása alá tartozó szakigazgatási szervek feladat- és hatásköréről szóló 323/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet módosításáról szóló 103/2013. (IV. 5.) Korm. rendelet.

  A támogatás iránti kérelmet 2013. május 31-éig lehet benyújtani. A kérelmet írásban és elektronikus formában kell benyújtani. A kérelem mellékletét képező nyilatkozatok kizárólag elektronikus formában nyújthatók be. A munkaügyi központ a nyilatkozatokat elektronikus formában, annak megváltoztathatatlanságát biztosító zárt informatikai rendszerben tárolja.

  A kérelmet, a nyilatkozatokat és a segédtáblákat a http://komp.munka.hu honlapon kell kitölteni és elmenteni a munkaadóknak. A kitöltést és elmentést követően kizárólag a kérelmet kell kinyomtatni, majd a foglalkoztató székhelye szerint illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal munkaügyi központjához kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton a 2013. április 08-tól 2013. május 31-ig terjedő időszakban.

  Felhívjuk a munkaadók figyelmét, hogy a kérelem kitöltéséhez a részletes információkat, a számítási módszereket a http://komp.munka.hu honlapon, a bejelentkezést követően a Felhasználói kézikönyv és a Kitöltési útmutató linkre kattintva találhatják meg.
   

  Az alkalmazás helyes használata az alábbi böngésző verziókkal támogatott:

  - Microsoft Internet Explorer 8.0, vagy magasabb verzió,
  - Mozilla Firefox 3.6, vagy magasabb verzió.

  A böngésző beállításai között a javascriptet nem szabad letiltani. A munka.hu titkosítottan kommunikáló oldalainak (pl. https://komp.munka.hu) eléréséhez Windows XP SP3-as vagy későbbi operációs rendszer szükséges a megfelelő verziójú titkosító-algoritmusok miatt. Ennek hiánya esetén tanúsítványhibát jelezhet az oldal.


  2013.04.15
  NMH hírlevél 18. szám Hír kinyomtatása

  Megjelent a Nemzeti Munkaügyi Hivatal hírlevelének 18. száma.


  2013.03.26
  Március 1-jétől újra indult a pályakezdőket támogató Első munkahely garancia program Hír kinyomtatása

  Cél a 25 év alatti pályakezdőket sújtó munkaerő-piaci feszültség kezelése, ami a fiatal munkavállalók munkaerő-piaci helyzetének javítását, az első munkahely megszerzésének elősegítését, valamint a szükséges munkatapasztalat megszerzését biztosítja.

  A program elősegíti a nyugdíjba vonulás miatt jelentkező szakember utánpótlás biztosítását is azzal, hogy a támogatás ideje alatt lehetőséget biztosít a nyugdíjba készülő munkavállalók aktív életpályája alatt megszerzett széles körű tapasztalat és szaktudás átadására is.

  A pályakezdők foglalkoztatásának támogatása megalapozza a Kormány „Munkahelyvédelmi Akcióterv” 25 év alattiakat érintő programelemét is, biztosítva a foglalkoztatás munkakipróbálási szakaszát. Az egymásra épülő támogatások eredményeként a programba vont 25 év alatti pályakezdők jelentős hányadának tartós foglalkoztatása várható.

  A program közvetlen célja az egymásra épülő támogatások eredményeként a bevont 25 év alatti pályakezdők legalább 30%-ának a program befejezését követő 180. napon történő foglalkoztatása.

   

  További részletek


  2013.03.08
  TÁMOP 1.1.1 zárórendezvény Győr-Moson-Sopron megyében Hír kinyomtatása

   

  A Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja zárókonferenciát rendezett 2013. február 14-én, a Kormányhivatal dísztermében a TÁMOP 1.1.1 „Megváltozott munkaképességű emberek rehabilitációjának és foglalkoztatásának segítése” című program megvalósítói, képzői, partnerei és ügyfelei részére. A megjelentek megismerhették a program országos és megyei eredményeit. Ezen túlmenően a programban résztvevő munkáltató, képző, illetve ügyfél beszámolója is elhangzott, és bemutatásra került a foglalkoztatási rehabilitáció országos helyzete.


  2013.02.19
  Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására Hír kinyomtatása

  Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására

  (kódjel: NFA-2013-KKV)

  A Nemzetgazdasági Minisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások számára munkahely-teremtő beruházási pályázatot hirdet. A Nemzeti Foglalkoztatási Alapból 10 milliárd Ft támogatási keretösszeg áll a pályázók rendelkezésére. A pályázat alapján csak induló beruházás támogatható. A pályázatokat a beruházás helye szerinti fővárosi/megyei kormányhivatal munkaügyi központjához 2013. február 14-től 2013. április 5-ig lehet benyújtani a pályázati dokumentációban meghatározott feltételek szerint.

  A komplett pályázati dokumentáció a következő linkről tölthető le:
   
   

  2013.02.13
  NMH hírlevél 17. szám Hír kinyomtatása

  Megjelent a Nemzeti Munkaügyi Hivatal hírlevelének 17. száma.


  2013.01.28
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
  KövetkezőKövetkező

  Keresés

  Általános információk

  Pályaorientáció

  Ügyfélfogadás
  Foglalkoztatási Osztályok
  (kirendeltségek):

  • Hétfő, kedd, csütörtök:
   800-1200 és 1300-1500
  • Péntek:
   800-1200
  • Szerda:
   Szünnap


  Foglalkoztatási Főosztály
  (központ):

  • Hétfő ,kedd, csütörtök:
   800-1200 és 1300-1500
  • Szerda, péntek:
   800-1200


  Munkajogi tanácsadás:

  • Kedd:
   800-1200 és 1300-1500  Képzési információk

  Pályázatok


  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében 
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci szolgáltatások nyújtásának támogatására Zala megyében 
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében  
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében 
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információ nyújtásának támogatására Zala megyében 
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály