Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

Álláskeresőknek

MunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
4095 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez
Önéletrajzok
száma:
1 főTovább az álláskeresők lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Szakképzettséget biztosító tanfolyamok indítása Hír kinyomtatása

 A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a TÁMOP 1.1.2 programja keretében tanfolyamokat indít. A tanfolyami költséget 100%-ban támogatjuk, valamint bruttó 60.000 Ft/hó keresetpótló juttatást biztosítunk a résztvevők számára.

 A tanfolyamokra a lakóhely szerint illetékes Munkaügyi Kirendeltségen lehet jelentkezni.

DOC Képzési lista (22 Kbyte)

 


2013.11.08
Pályaválasztási és Képzési Kiállítás Hír kinyomtatása


2013.10.22
Tisztelt Ügyfeleink! Hír kinyomtatása

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a Vas Megyei Kormányhivatal Szombathelyi Járási Hivatal Munkaügyi Kirendeltségén 2013.10.01. naptól a kapunyitás 7:30 órakor történik. Csak ettől az időponttól van lehetőség hívószámkérésre.

Megértésüket köszönjük!


2013.09.25
Tájékoztató a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartásának és ellenőrzésének változásáról Hír kinyomtatása

A felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény rendelkezéseinek döntő többsége 2013. szeptember 1-jén lép hatályba.

A törvény rendelkezései szerint a felnőttképző intézmények nyilvántartását a munkaügyi központok 2013. augusztus 31-ig látják el. Ennek megfelelően a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja a felnőttképzést folytató intézmények nyilvántartását a 2013. augusztus 31-ig postára adott bejelentések feldolgozása után lezárja. Új nyilvántartásba vételi kérelmet előterjeszteni, vagy a nyilvántartásban szereplő adatokkal kapcsolatos változást kezdeményezni a munkaügyi központnál 2013. augusztus 31-e után nem lehet.

A nyilvántartásba vétel új módjáról a 2013. évi LXXVII. törvény, illetve a későbbiekben megjelenő végrehajtási jogszabályok rendelkeznek.

Az intézmények ellenőrzésével, szankcionálásával kapcsolatos, 2013. augusztus 31-én folyamatban lévő ügyeket a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központnak a régi törvény (2001. CI. tv.) szerint kell lefolytatnia és az esetleges jogorvoslattal kapcsolatban is a régi törvény szerint kell eljárni. A 2013. szeptember 1-je után induló ellenőrzési eljárásokat már a Nemzeti Munkaügyi Hivatal folytatja le.


2013.08.30
Virtuális Munkaerőpiac Portál Hír kinyomtatása

2013. július 15-én elindult a magyar munkaügyi szervezet Virtuális Munkaerőpiac Portálja (VMP). A portál fő célja, hogy a munkáltatók és a munkavállalók minél könnyebben és egyszerűbben találjanak egymásra. A VMP egy olyan elektronikus felület, amely a gyors és kényelmes on-line álláskeresést támogatja.

PDF Hírlevél foglalkoztatóknak

PDF Hírlevél munkát keresőknek


2013.07.26
Elektronikus kapcsolattartás, keresőtevékenység bejelentése Hír kinyomtatása

Tisztelt Ügyfelünk! Tisztelt Álláskereső!

Amennyiben elektronikus levél formájában kívánja ügyét intézni az illetékes munkaügyi kirendeltségen, akkor azt az alábbi linken elérhető program segítségével megteheti.

A program eléréséhez kérjük, kattintson ide.

A program országosan mindenki számára hozzáférhető, az alábbi ügyek intézéséhez nyújt segítséget:

 • ellátás iránti, illetve nyilvántartásba vételi kérelem benyújtási szándék jelzéséhez,
 • jogosultság feltételeit érintő lényeges tények és körülmények megváltozásának bejelentéséhez,
 • keresőtevékenység bejelentéséhez,
 • álláskeresők jelentkezési kötelezettségének teljesítéséhez.

  Felhívjuk figyelmét, hogy a programba történő bejelentkezéshez szükséges az Ön TAJ száma és születési dátuma.

  Az első bejelentkezést követően szükséges megadnia az alábbi adatokat is:

 • név, lakcím, - amennyiben van - tartózkodási hely, e-mail cím.

  Az első belépés alkalmával személyes adatainak biztonsága érdekében, szükséges a megadott e-mail címet megerősítenie. Az e-mail megadása után a rendszer küld egy 8 számjegyből álló kódot a begépelt e-mail címre. A 8 jegyű kód, valamint a csillaggal jelölt kötelezően kitöltendő személyes adatok beírásával tud bejelentkezni. A bejelentkezés után van lehetőség a megfelelő menüpont kiválasztására.


 • 2013.07.16
  Új, megbízható álláskeresési szolgáltatást indít el a munkaügyi szervezet Hír kinyomtatása

  Ingyenes, hiteles, kényelmes - ezek a legfőbb jellemzői a munkaügyi szervezet új álláskeresési szolgáltatásának. A Virtuális Munkaerőpiac Portál (VMP) elnevezésű online álláskeresési portál fő célja, hogy a munkáltatók és a munkavállalók minél könnyebben, minél egyszerűbben egymásra találjanak. Az álláskeresési oldalon rögzített állásajánlatok és önéletrajzok hitelességét a munkaügyi szervezet szakemberei ellenőrzik.

  A Virtuális Munkaerőpiac Portál ingyenes lehetőséget kínál az álláskeresőknek önéletrajzuk feltöltésére, valamint a munkaadóknak, hogy kényelmesen, online módon jelentsék be állásajánlataikat. A rendszer automatikus párosítást is kínál egyrészt a munkaadónak, hogy állásajánlataiknak megfelelő önéletrajzot találjanak, másrészt az álláskeresőnek, hogy feltöltött önéletrajzuknak megfelelő állásokat olvashassanak a VMP találati listáján.

  Az új portál megbízhatósága garantált: a rendszerbe történő belépéshez - hasonlóan a az ügyfélkapuhoz - regisztráció szükséges, amelyhez álláskeresők esetében a TAJ számot és a munkaügyi szervezet által biztosított IR azonosítót, a munkaadók esetében pedig az adószámot/adóazonosító jelet és a foglalkoztató azonosítót kell megadni. Mindkét azonosítót a munkaügyi központok kirendeltségein lehet igényelni. A Portál fő célja, hogy a munkáltatók és munkavállalók önállóan, kényelmesen, gyorsan és egyszerűen egymásra találhassanak.

  A VMP elérhetősége: http://vmp.munka.hu/allaskeresoknek


  2013.07.16
  Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferencia Hír kinyomtatása

  Fiatalok a munkaerő-piacon – Kezdeményezések a fiatalok munkaerő-piaci helyzetének javítására

  Tisztelettel meghívjuk a következő Osztrák-Magyar Munkaügyi Konferenciára, amely 2013. május 22-24. (szerda-csütörtök-péntek) között kerül megrendezésre Városszalónakon (Stadtschlaining, Ausztria), illetve Szombathelyen a Hotel Claudiusban.

  A háromnapos szakmai konferencia a fiatalkori munkanélküliség egész Európában létező problémakörét tárgyalja, bemutatva a fiatalok munkanélküliségének alakulását az osztrák-magyar határ menti térségben, illetve ennek a leküzdését célzó munkaerő-piaci és oktatáspolitikai kezdeményezéseket.

  A konferencia részletes programja 2013. április 22-től megtekinthető a www.vasitit.hu honlapon!

  A határon átnyúló Osztrák-Magyar Szakértői Akadémia (EXPAK AT.HU) projekt keretében megrendezésre kerülő konferencia szervezői a Vas Megyei Tudományos Ismeretterjesztő Egyesület, a Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja és az L&R Szociális Kutató Intézet (az EXPAK AT.HU vezető partnere).

  A konferencián való részvétel díjtalan.

  Szállás:

  Hotel Claudius****

  9700 Szombathely, Bartók B. krt. 39.

  Tel. +36 94/313-760

  Szobaárak (reggelivel):

  Egyágyas elhelyezés esetén:17.400 Forint/fő/éj

  Kétágyas elhelyezés esetén: 21.400 Forint/éj

  + 420 Forint/fő/éj idegenforgalmi adó.

  A hotel által kiállított számlát helyben vagy átutalással rendezheti. Bankkártyával történő fizetés lehetséges.

  Jelentkezését legkésőbb 2013. május 08-ig, szerdáig tudjuk elfogadni. Kérjük, hogy az alábbi jelentkezési lapot töltse ki és küldje el vagy e-mailben a nagy.andrea@vasitit.hu címre, vagy faxon a 94/509-500 számra. Jelentkezéséről visszaigazolást küldünk. Ha további információkra van szüksége, szívesen áll rendelkezésére Nagy Andrea a 94/509-500-es telefonszámon.

  Az EXPAK AT.HU tevékenységével és rendezvényeivel kapcsolatos aktuális információkat a www.expak.at honlapon is találhat.

  Nagy örömünkre szolgálna, ha személyesen üdvözölhetnénk konferenciánkon!

  Konferencia program

  Jelentkezési lap


  2013.05.09
  Információs rendezvény Hír kinyomtatása

  A Vas Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja az EURES-T Pannónia határmenti társulással együttműködve információs rendezvényt szervez.
   
  A rendezvény célja középfokú tanulmányaikat befejező, pályakezdő fiatalok tájékoztatása a munkavállaláshoz szükséges jogi tudnivalókról, adminisztratív teendőkről, valamint a munkavállalási és továbbtanulási lehetőségekről az Európai Unióban.
   
  A rendezvény helyszínei és időpontjai:
   
  • 2013. április 22. 12.30-14.00 óra Premontrei Rendi Szent Norbert Gimnázium, Szombathely
  • 2013. április 22. 15.00-16.30 óra Jurisich Miklós Gimnázium, Kőszeg

   

  PDF Plakát (438 kB)


  2013.04.15
  Pályázat bérkompenzációs támogatásra Hír kinyomtatása

  2013. április 5-én kihirdetésre került az egyes ágazatokban működő munkáltatók által, a kötelező legkisebb munkabér és a garantált bérminimum emeléséből 2013. első félévében adódó többletterhekhez igénybe vehető támogatásról, valamint a Nemzeti Munkaügyi Hivatalról és a szakmai irányítása alá tartozó szakigazgatási szervek feladat- és hatásköréről szóló 323/2011. (XII. 28.) Korm. rendelet módosításáról szóló 103/2013. (IV. 5.) Korm. rendelet.

  A támogatás iránti kérelmet 2013. május 31-éig lehet benyújtani. A kérelmet írásban és elektronikus formában kell benyújtani. A kérelem mellékletét képező nyilatkozatok kizárólag elektronikus formában nyújthatók be. A munkaügyi központ a nyilatkozatokat elektronikus formában, annak megváltoztathatatlanságát biztosító zárt informatikai rendszerben tárolja.

  A kérelmet, a nyilatkozatokat és a segédtáblákat a http://komp.munka.hu honlapon kell kitölteni és elmenteni a munkaadóknak. A kitöltést és elmentést követően kizárólag a kérelmet kell kinyomtatni, majd a foglalkoztató székhelye szerint illetékes fővárosi és megyei kormányhivatal munkaügyi központjához kell eljuttatni személyesen, vagy postai úton a 2013. április 08-tól 2013. május 31-ig terjedő időszakban.

  Felhívjuk a munkaadók figyelmét, hogy a kérelem kitöltéséhez a részletes információkat, a számítási módszereket a http://komp.munka.hu honlapon, a bejelentkezést követően a Felhasználói kézikönyv és a Kitöltési útmutató linkre kattintva találhatják meg.
   

  Az alkalmazás helyes használata az alábbi böngésző verziókkal támogatott:

  - Microsoft Internet Explorer 8.0, vagy magasabb verzió,
  - Mozilla Firefox 3.6, vagy magasabb verzió.

  A böngésző beállításai között a javascriptet nem szabad letiltani. A munka.hu titkosítottan kommunikáló oldalainak (pl. https://komp.munka.hu) eléréséhez Windows XP SP3-as vagy későbbi operációs rendszer szükséges a megfelelő verziójú titkosító-algoritmusok miatt. Ennek hiánya esetén tanúsítványhibát jelezhet az oldal.


  2013.04.15
  ElőzőElőző
  11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 
  KövetkezőKövetkező

  Keresés

  Általános információk

  Pályaorientáció

  Ügyfélfogadás
  Foglalkoztatási Osztályok
  (kirendeltségek):

  • Hétfő, kedd, csütörtök:
   800-1200 és 1300-1500
  • Péntek:
   800-1200
  • Szerda:
   Szünnap


  Foglalkoztatási Főosztály
  (központ):

  • Hétfő ,kedd, csütörtök:
   800-1200 és 1300-1500
  • Szerda, péntek:
   800-1200


  Munkajogi tanácsadás:

  • Kedd:
   800-1200 és 1300-1500  Képzési információk

  Pályázatok


  Pályázati felhívás munka- és pályatanácsadás nyújtásának támogatására Zala megyében 
  Pályázati felhívás mentori szolgáltatás támogatására a Nagykanizsai és Zalaegerszegi Kirendeltség és Szolgáltató Központ illetékességi területén 
  Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Zala megyében 
  Pályázati felhívás mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Zala megyében 
  Pályázati felhívás a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretében meghirdetett "Munkahelymegőrző támogatás munkaidő-csökkentéssel és képzéssel kombinálva" c. pályázathoz a konvergencia régiók mikro-, kis- és középvállalkozásai részére. 
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály