Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

ÁlláskeresőknekMunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
6069 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez
Önéletrajzok
száma:
65 főTovább az álláskeresők lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Az Országos Rendőr-főkapitányság toborzást végez 112-es hívásfogadó operátor munkakör betöltésére! Hír kinyomtatása

Az ORFK az Egységes Segélyhívó Rendszer keretében Hívásfogadó Központot működtet, amely országosan egységesen végzi a segélykérések központi fogadását és szükség szerinti kezelését.

 

A 112-es hívásfogadó operátor munkakör betöltésének a feltételei:

 • minimum gimnáziumi vagy szakközépiskolai érettségi;
 • egészségügyi alkalmasság (orvosi és pszichológiai);
 • magyar nyelv kifogástalan ismerete;
 • büntetlen előélet, erkölcsi megfelelés;
 • jó kommunikációs készség;
 • stressztűrő-képesség;
 • szabálykövetés;

 

Előnyt jelent továbbá:

 • alapszintű számítógépes ismeret;
 • idegen nyelv ismerete

 

A munkával kapcsolatos további információk:

 • munkarend: egyenlőtlen munkaidő-beosztás (3x8 órás, váltott műszak);
 • munkavégzés helye: Szombathely;
 • a foglalkoztatás munkaviszony keretében történik,
 • a várható kezdő bruttó bér: 193.200,- Ft/hó, ami kiegészül a jogszabály szerinti műszakpótlékkal (30%), cafetéria juttatással (bruttó 200.000,- Ft/év);
 • középfokú nyelvvizsga bizonyítvány megléte, és az idegen nyelv munkában való használata esetén nyelvvizsgapótlék (bruttó 5800,- Ft/hó);
 • utazási költség támogatása: benzin 15,-Ft/km, Vas megye területén az ÉNYKK összes helyközi autóbuszának ingyenes használata;
 • szemüveg támogatás, formaruha biztosítása;
 • megváltozott munkaképességűek felvétele is lehetséges abban az esetben, ha az egyéb felvételi kritériumoknak megfelelnek.

Amennyiben felkeltette az álláslehetőség az érdeklődését és megfelel az elvárásoknak kérjük, jelentkezzen  babucsb@orfk.police.hu és a skrapitskissb@orfk.police.hu címen vagy munkaidőben a 06-1/443-5516 telefonszámon vagy jelentkezzen a www.nyugatrmk.hu/112segely oldalunkon! A regisztrációt a Foglalkoztatási és Társadalombiztosítási Főosztály bizalmasan kezeli!.


2017.08.30
Fegyveres biztonsági őri tanfolyam Hír kinyomtatása

Tisztelt Álláskereső!

Tájékoztatom, hogy a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szervezésében 2017. január 30. napjától induló fegyveres biztonsági őri tanfolyam elvégzésére nyílik lehetőség.

A tanfolyamra vonatkozó részletes tájékoztató 2017. január 9. napján 09.00 órai kezdettel kerül megtartásra a Szombathelyi Rendőrkapitányság nagytermében (9700 Szombathely, Petőfi S. u. 1/B.).

A tanfolyam a beiskolázására kerülő álláskereső számára díjmentes.

A képzésre történő beiskolázás feltétele középfokú iskolai végzettség, valamint az előzetes pszichológiai és egészségügyi alkalmassági vizsgálaton való megfelelés.

Tájékoztatom, hogy a 2017. január 9. napján 9.00 órától megtartásra kerülő tájékoztatót követően, a képzésre jelentkezőknek még aznap megtörténik az előzetes pszichológiai és egészségügyi alkalmassági vizsgálata (ennek időtartama kb. négy-öt óra), így kérjük ennek megfelelően (étel, ital hozatalával) készüljön!

Továbbá, az előzetes pszichológiai és egészségügyi alkalmassági vizsgálatot követően szintén még aznap, vagy a jelentkezők számától függően másnap délelőtt egy személyzeti elbeszélgetésre is sor kerül.

Az előzetes alkalmassági vizsgálatok és a személyes meghallgatás eredménye alapján minden jelentkezőt kiértesítünk, hogy a tanfolyamra beiskolázásra kerül-e.

A sikeres vizsgát tett jelöltek a képzésről hatósági tanúsítványt kapnak.

A tanfolyam sikeres elvégzése nem vonja maga után a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába történő automatikus felvétel lehetőségét!

A képzést sikeresen elvégzők közül öt fő előreláthatólag 2017. április 1-jei hatállyal felvételre kerül a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság állományába, ugyanakkor a Főkapitányság a felvételre nem kerülőkből olyan tartalék csoportot képez, akik közül a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság fegyveres biztonsági őrségének megüresedő beosztásai a jövőben feltöltésre kerülnek!

A KÉPZÉS ALAPVETŐ CÉLJA:

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság számára olyan felkészített munkavállalók biztosítása, akik rendelkeznek a fegyveres biztonsági őri feladatok ellátásához szükséges elméleti és gyakorlati ismeretekkel.

Az őrség tagjainak készség szinten ismerniük kell a feladat ellátáshoz szükséges alapvető jogi rendelkezéseket, kriminalisztikai és pszichológiai ismereteket, az őrzött objektum védelme és biztonsága ellen irányuló fenyegetés, támadás elhárítására kidolgozott szabályokat és módszereket.

A képzésben résztvevőknek iskolarendszerű képzési rendszerben 90 óra képzési idő alatt el kell sajátítaniuk a meghatározott ismeretanyagot, melyből a modulok zárásaként vizsgabizottság előtt elméleti és gyakorlati vizsgán kell számot adniuk.

A KÉPZÉS MODULONKÉNTI RENDSZERE:

I. modul: Jogi ismeretek modul

II. modul: Szakmai ismeretek modul

III. modul: Önvédelmi és fegyverismereti (pisztoly, gépkarabély) modul

IV. Vizsgafelkészülés (egyéni)

VIZSGÁZTATÁS:

Az elméleti és szóbeli vizsgáztatás a képzést követően 3 fős hatósági vizsgabizottság előtt történik.

Elérhetőségek:

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálat 94/521-164 Kapcsolattartók: - Szilvágyi Rita kormánytisztviselő 12-62-es mellék, - dr. Tunkel Veronika közalkalmazott 12-85-ös mellék.


2016.12.08
Ajánlattételi felhívás Hír kinyomtatása

FIGYELEM!
Változás az 1.számú mellékletben a nyelvi képzések létszámában 
 

 A Vas Megyei Kormányhivatal

KÉPZÉSI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA
 

A 2017. január 01. és a 2018. évi képzési jegyzék megjelenése közötti időszakban képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet 3. § szerinti felnőttképzést folytató intézmények képzési jegyzékének összeállításához.

A Vas Megyei Kormányhivatal ajánlattételre hívja fel azokat a felnőttképzést folytató intézményeket, amelyek a részletes ajánlattételi felhívás 1. számú mellékletében megjelölt képzések indítását 2017. január 1-től a 2018. évi képzési jegyzék megjelenéséig vállalják.

Az ajánlatokat cégszerűen aláírva, zárt borítékban, 2016. december 19. 15:00 óráig a Vas Megyei Kormányhivatalnál lehet kizárólag személyesen, az ajánlattevő képviselője, vagy írásbeli meghatalmazottja által benyújtani (címe: 9700 Szombathely, Vörösmarty M. u. 9.).
(A postai, gyorspostai, futárszolgálati úton vagy egyéb módon megküldött ajánlatok érvénytelennek minősülnek).


Kérjük, figyelmesen olvassa át a részletes ajánlattételi felhívás szövegét, ami fontos információkat tartalmaz ahhoz, hogy érvényes képzési ajánlat kerüljön benyújtásra!

 

Kapcsolódó nyomtatványok

DOCRészletes ajánlattételi felhívás (95 Kbyte)
DOC Együttműködési megállapodás (174 Kbyte)
DOC Mellékletek (222 Kbyte)


2016.12.01
Szakmai fórum Hír kinyomtatása

A 2016. november 9-ei Szakmai Fórum előadásai innen letölthető:

ZIP SZAKMAI FÓRUM előadásai [13,6Mb]


2016.11.17
PÁLYAVÁLASZTÁSI ÉS KÉPZÉSI KIÁLLÍTÁS SZOMBATHELYEN, 2016. NOVEMBER 9-10. Hír kinyomtatása

Idén 19. alkalommal rendezi meg a Vas Megyei Kormányhivatal a Pályaválasztási és Képzési Kiállítást 2016. november 9-10. között a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Oladi Szakgimnáziumában és Szakközépiskolájában.

A rendezvény szerdán és csütörtökön kilenctől ötig tart nyitva, a belépés ingyenes. A szervezők várják a hetedik, nyolcadik osztályos diákokat, a középiskolák negyedik osztályos tanulóit, de számítanak a pályakorrekció előtt álló felnőttek részvételére is.

Kiállítóként részt vesznek a középfokú oktatási intézmények, a piaci képző intézmények. Összesen 40 kiállító lesz jelen.

Hasonlóan a tavalyi rendezvényhez a kiállítók nemcsak bemutatkoznak, tájékoztatást adnak, hanem törekszenek arra, hogy szemléletes képet adjanak az iskoláról, az oktatott szakmákról. A tanulók a helyszínen bemutatót tartanak, tényleges munkát végeznek. Dolgoznak a fodrász-, kozmetikustanulók, megszépítik az arra vállalkozó látogatókat. A péknek készülő diákok jóvoltából lesz látványpékség sok-sok finomsággal és kóstolóval, de figyelemmel lehet kísérni a hidegtál készítés és díszítés fortélyait, ötleteket lehet gyűjteni az ünnepi asztaldíszítéshez. A számítástechnika, a műszaki ismeretek iránt érdeklődők is megismerkedhetnek a legújabb oktatási eszközökkel. Bemutatót tartanak az építőipar leendő mesterei, a kőművesek, az asztalosok, az ácsok és burkolók.

A gyakorlati bemutatók mellett természetesen lehetőség nyílik arra is, hogy az érdeklődő diákok, szülők beszéljenek az iskolák képviselőivel, tájékozódjanak az elméleti képzésekről, az oktatott szakmákról, a beiskolázás feltételeiről.

A kiállítás ideje alatt az emeleti klubtermekben szakmai programok zajlanak. A Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának munkatársai kiscsoportos foglalkozásokat tartanak a pályaválasztásról. „Tárlatvezetést” is szerveznek a tanulók könnyebb tájékozódása érdekében. A kiállítás megtekintése után csoportos formában segítik feldolgozni a látottakat, ami hozzájárul a tudatos iskolaválasztási döntés meghozatalához.

A Foglalkozási Információs Tanácsadó munkatársai kitelepítenek egy „mini FIT”-et, akik a tanulással, képzéssel, pályakorrekcióval kapcsolatos döntések megerősítéséhez adnak segítséget. A gimnáziumok 9-10. évfolyamos tanulói számára a fakultáció választását előkészítő foglalkozást ajánlanak. A foglalkozás keretében a pályatervezéssel, az érdeklődés, a készségek és a tanulmányi előmenetel továbbtanulást befolyásoló hatásaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

November 9-én, szerdán 14.00 órától szakmai fórumot szerveznek „Változások a szakképzésben 2016-ban”. A szakmai fórumot az általános iskolai igazgatók, tanárok, pályaorientációs felelősök, a pályaválasztásban érintett szakemberek, valamint kis és középvállalkozások vezetői részére szervezik. Ezen a fórumon mutatják be az idei „Vas megyei pályaválasztási tájékoztató” című kiadványt, amelyet tavaly jelentettek meg először. Ezt eljuttatják valamennyi végzős általános iskolai diák részére.

A színházterem a szórakoztató programok színtere lesz. Az iskolák az egyes szakmákhoz, illetve a tevékenységükhöz kötődő produkciókat mutatnak be. Lesz zenés, sportos bemutató, táncos műsor, rendőri önvédelem és közelharc bemutató.

„Mutasd az írásod, megmondom ki vagy!” címmel grafológus íráselemzéssel segít a helyes döntés meghozatalában.


2016.10.28
Az Országos Rendőr-főkapitányság toborzást végez 112-es hívásfogadó operátor munkakör betöltésére! Hír kinyomtatása

Az ORRFK az Egységes Segélyhívó Rendszer keretében Hívásfogadó Központot működtet, amely országosan egységesen végzi a segélykérések központi fogadását és szükség szerinti kezelését.

 

A 112-es hívásfogadó operátor munkakör betöltésének a feltételei:

 • minimum gimnáziumi vagy szakközépiskolai érettségi;
 • egészségügyi alkalmasság (fizikai és pszichológiai);
 • magyar nyelv kifogástalan ismerete;
 • büntetlen előélet, erkölcsi megfelelés;
 • jó kommunikációs készség;
 • stressztűrő-képesség;
 • szabálykövetés;

 

Előnyt jelent továbbá:

 • alapszintű számítógépes ismeret;
 • idegen nyelv ismerete

 

A munkával kapcsolatos további információk:

 • munkarend: egyenlőtlen munkaidő-beosztás (3x8 órás, váltott műszak);
 • munkavégzés helye: Szombathely;
 • a foglalkoztatás munkaviszony keretében történik,
 • a várható kezdő bruttó bér: 146.400,- Ft/hó, ami kiegészül a jogszabály szerinti műszakpótlékkal (30%), cafetéria juttatással (bruttó 200.000,- Ft/év);
 • középfokú nyelvvizsga bizonyítvány megléte, és az idegen nyelv munkában való használata esetén nyelvvizsgapótlék (bruttó 5800,- Ft/hó);
 • utazási költség támogatása: benzin 9,-Ft/km, Vas megye területén az ÉNYKK összes helyközi autóbuszának ingyenes használata;
 • szemüveg támogatás, formaruha biztosítása;
 • megváltozott munkaképességűek felvétele is lehetséges abban az esetben, ha az egyéb felvételi kritériumoknak megfelelnek.

Amennyiben felkeltette az álláslehetőség az érdeklődését és megfelel az elvárásoknak kérjük, jelentkezzen  babucsb@orfk.police.hu és a skrapitskissb@orfk.police.hu címen vagy munkaidőben a 06-1/443-5516 telefonszámon.


2016.10.05
Az Országos Rendőr-főkapitányság pályázatot hirdet a Készenléti Rendőrség határvadász bevetési osztályainak állományába Hír kinyomtatása


2016.09.12
LUK Tanműhely nyíltnap Hír kinyomtatása


2016.07.27
Lakosssági fórum Hír kinyomtatása


2016.06.13
Vas megye állásbörzéje Hír kinyomtatása


2016.05.30
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
KövetkezőKövetkező

Keresés

Általános információk

Pályaorientáció

Ügyfélfogadás
Foglalkoztatási Osztályok
(kirendeltségek):

 • Hétfő, kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Péntek:
  800-1200
 • Szerda:
  Szünnap


Foglalkoztatási Főosztály
(központ):

 • Hétfő ,kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Szerda, péntek:
  800-1200


Munkajogi tanácsadás:

 • Kedd:
  800-1200 és 1300-1500Képzési információk

Pályázatok


Munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Vas megyében (egyéni és csoportos tanácsadás) 
Munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Vas megyében (egyéni tanácsadás) 
Munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Vas megyében (egyéni tanácsadás) 
Munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Vas megyében (csoportos tanácsadás)  
Munkaerő-piaci szolgáltatások támogatása Vas megyében (Álláskereső Klub) 
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztály