Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

Álláskeresőknek

MunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
3155 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Képzési ajánlattételi felhívás Hír kinyomtatása

A Vas Megyei Kormányhivatal
KÉPZÉSI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

A 2017. évi képzési jegyzék, valamint a 2018. évi képzési jegyzék megjelenése közötti időszakban képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet 3. §-a szerinti felnőttképzést folytató intézmények képzési jegyzékének kiegészítéséhez.

A Vas Megyei Kormányhivatal ajánlattételre hívja fel azokat a felnőttképzést folytató intézményeket, amelyek a részletes ajánlattételi felhívás 1. számú mellékletében megjelölt képzések indítását 2017. június 19-től a 2018. évi képzési jegyzék megjelenéséig vállalják.

Az ajánlatokat cégszerűen aláírva, zárt borítékban, 2017. június 30-án 13:00 óráig a Vas Megyei Kormányhivatalnál lehet kizárólag személyesen, az ajánlattevő képviselője, vagy írásbeli meghatalmazottja által benyújtani (címe: 9700 Szombathely, Vörösmarty M. u. 9.).

(A postai, gyorspostai, futárszolgálati úton vagy egyéb módon megküldött ajánlatok érvénytelennek minősülnek).

Kérjük, figyelmesen olvassa át a részletes ajánlattételi felhívás szövegét, ami fontos információkat tartalmaz ahhoz, hogy érvényes képzési ajánlat kerüljön benyújtásra!

DOC Ajánlattételi pótfelhívás (49 kb)

DOC Együttműködési megállapodás (130 kb)

DOC 1. sz. melléklet (26 kb)

DOC 2. sz. melléklet (23 kb)

DOC 3.sz. melléklet (42 kb)


2019.03.06
Információs fórum álláskeresők számára Hír kinyomtatása

A Vas Megyei Kormányhivatal

a GINOP-5.1.1-15-2015-00001 Út a munkaerőpiacra program keretében

Információs fórumot szervez álláskeresők számára.

 

A rendezvény helyszíne: Hotel Claudius (9700 Szombathely, Bartók Béla krt. 39.)

Időpont: 2017. június 21. szerda 16.30-19.30 óra

A fórumon az érintett osztrák és magyar hatóságok képviselői a következő témákban tájékoztatják Önöket és tartanak tanácsadást:

 • határon átnyúló nemzetközi nyugdíjügyek
 • családi juttatások
 • biztosítás
 • munkaviszonnyal kapcsolatos kérdések
 • illetékes hatóságok bemutatása

Személyes tanácsadásra az esemény végén lehetőséget biztosítunk.

A rendezvény minden érdeklődő számára nyitott és díjmentes.

Részvételi szándékát kérjük, előzetesen jelezze a murai.adrienn@vas.gov.hu e-mail címen!

Tisztelettel várjuk Önöket rendezvényünkön!


2017.06.12
„Nyári Diákmunka” program Hír kinyomtatása

A Nemzetgazdasági Minisztérium a korábbi évek jó tapasztalataira alapozva idén is meghirdette a „Nyári diákmunka” központi munkaerőpiaci programot, amely 2017. június 19-től 2017. augusztus 31-ig tart.

A munkaerőpiaci program keretében a területi, települési önkormányzatok és az önkormányzati alaptevékenységet végző intézmények 2017. július 1-jétől 2017. augusztus 31-ig legfeljebb 2 hónap időtartamra, maximum napi 6 órás munkaviszony keretében nappali tagozatos tanulói jogviszonyban lévő diákokat foglalkoztathatnak teljes bérköltség támogatással.

A program a fiatalkori inaktivitást csökkenteni, ugyanakkor a fiataloknak már diákkorban való munkához jutását és számukra a jövedelemszerzés lehetőségét elősegíteni kívánja. A kezdeményezés a munka révén szerzett tapasztalatok és sikerélmények szerzésén túl, lehetőséget teremt a diákok kötelező szakmai gyakorlatának teljesítésére is.

A program célcsoportjába azon 16 és 25 év közötti nappali tagozaton tanuló diákok tartozhatnak, akik foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek, és a lakó vagy tartózkodási helyük szerinti illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán közvetítést kérőként nyilvántartásba vetetik magukat.

Nyilvántartásba vételre személyes okmányaikkal, valamint érvényes diákigazolványukkal, annak bevonása esetén pedig iskolalátogatási igazolással jelentkezhetnek a diákok a munkaviszony kezdete előtt az illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályainál.

A támogatás igénylésének első lépéseként a foglalkoztatónak a tervezett foglalkoztatás kezdetét megelőzően a területileg illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán munkaerőigényt, illetve kérelmet szükséges benyújtania.

A támogatás kizárólag a járási hivatal foglalkoztatási osztálya által, a foglalkoztató által benyújtott munkaerőigényre közvetített, közvetítéskérőként már nyilvántartásba vett diák foglalkoztatásához nyújtható vissza nem térítendő formában, a kiválasztás során kiemelt figyelmet fordítva az esélyegyenlőség helyi szintű érvényesítésére.


2017.05.31
2017. évi vas megyei képzési jegyzék Hír kinyomtatása

A szakképzési feladatot ellátó hatóság kijelöléséről és a szakképzési hatósági feladatok ellátásáról szóló 483/2016. (XII. 28.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Korm. rendelet) 2. § c) pontja értelmében a Pest Megyei Kormányhivatal a fővárosi és megyei kormányhivatalok javaslata és a szakképzésért és felnőttképzésért felelős miniszter döntése alapján jóváhagyott a foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint a Munkaerőpiaci Alapból foglalkoztatási válsághelyzetek kezelésére nyújtható támogatásokról szóló 6/1996. (VII. 16.) MüM rendeletben meghatározott 2017. évi vas megyei képzési jegyzék.

A jegyzék az alábbi linken elérhető: Képzési jegyzék (Vas)


2017.10.03
A „Munkásszállások kialakítása” központi munkaerőpiaci program keretében nyújtható támogatásról Hír kinyomtatása

Támogatás nyújtható a helyi önkormányzat, valamint önkormányzati társulás részére munkásszállás építéséhez vagy munkásszállás céljából igénybe vehető ingatlan felújításához. Támogatás minimum 80 munkavállaló elszállásolására alkalmas munkásszállás kialakításához nyújtható.

A program keretében a kérelmek 2017. szeptember 30-ig a helyi önkormányzat, illetve az önkormányzati társulás a székhelye szerint illetékes állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi, illetve megyei kormányhivatalhoz nyújthatók be.

A program célja: Munkaerő mobilitás elősegítése, ösztönzése érdekében a munkavállalók tartós elhelyezkedésére szolgáló szálláshelyek (munkásszállók) építése.

Tájékoztató

Kérelem

 


2017.05.23
Az Országos Rendőr-főkapitányság toborzást végez 112-es hívásfogadó operátor munkakör betöltésére! Hír kinyomtatása

Az ORFK az Egységes Segélyhívó Rendszer keretében Hívásfogadó Központot működtet, amely országosan egységesen végzi a segélykérések központi fogadását és szükség szerinti kezelését.

 

A 112-es hívásfogadó operátor munkakör betöltésének a feltételei:

 • minimum gimnáziumi vagy szakközépiskolai érettségi;
 • egészségügyi alkalmasság (orvosi és pszichológiai);
 • magyar nyelv kifogástalan ismerete;
 • büntetlen előélet, erkölcsi megfelelés;
 • jó kommunikációs készség;
 • stressztűrő-képesség;
 • szabálykövetés;

 

Előnyt jelent továbbá:

 • alapszintű számítógépes ismeret;
 • idegen nyelv ismerete

 

A munkával kapcsolatos további információk:

 • munkarend: egyenlőtlen munkaidő-beosztás (3x8 órás, váltott műszak);
 • munkavégzés helye: Szombathely;
 • a foglalkoztatás munkaviszony keretében történik,
 • a várható kezdő bruttó bér: 193.200,- Ft/hó, ami kiegészül a jogszabály szerinti műszakpótlékkal (30%), cafetéria juttatással (bruttó 200.000,- Ft/év);
 • középfokú nyelvvizsga bizonyítvány megléte, és az idegen nyelv munkában való használata esetén nyelvvizsgapótlék (bruttó 5800,- Ft/hó);
 • utazási költség támogatása: benzin 15,-Ft/km, Vas megye területén az ÉNYKK összes helyközi autóbuszának ingyenes használata;
 • szemüveg támogatás, formaruha biztosítása;
 • megváltozott munkaképességűek felvétele is lehetséges abban az esetben, ha az egyéb felvételi kritériumoknak megfelelnek.

Amennyiben felkeltette az álláslehetőség az érdeklődését és megfelel az elvárásoknak kérjük, jelentkezzen  babucsb@orfk.police.hu és a skrapitskissb@orfk.police.hu címen vagy munkaidőben a 06-1/443-5516 telefonszámon vagy jelentkezzen a www.nyugatrmk.hu/112segely oldalunkon! A regisztrációt a Foglalkoztatási és Társadalombiztosítási Főosztály bizalmasan kezeli!.


2017.08.30
Ajánlattételi felhívás Hír kinyomtatása

FIGYELEM!
Változás az 1.számú mellékletben a nyelvi képzések létszámában 
 

 A Vas Megyei Kormányhivatal

KÉPZÉSI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA
 

A 2017. január 01. és a 2018. évi képzési jegyzék megjelenése közötti időszakban képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet 3. § szerinti felnőttképzést folytató intézmények képzési jegyzékének összeállításához.

A Vas Megyei Kormányhivatal ajánlattételre hívja fel azokat a felnőttképzést folytató intézményeket, amelyek a részletes ajánlattételi felhívás 1. számú mellékletében megjelölt képzések indítását 2017. január 1-től a 2018. évi képzési jegyzék megjelenéséig vállalják.

Az ajánlatokat cégszerűen aláírva, zárt borítékban, 2016. december 19. 15:00 óráig a Vas Megyei Kormányhivatalnál lehet kizárólag személyesen, az ajánlattevő képviselője, vagy írásbeli meghatalmazottja által benyújtani (címe: 9700 Szombathely, Vörösmarty M. u. 9.).
(A postai, gyorspostai, futárszolgálati úton vagy egyéb módon megküldött ajánlatok érvénytelennek minősülnek).


Kérjük, figyelmesen olvassa át a részletes ajánlattételi felhívás szövegét, ami fontos információkat tartalmaz ahhoz, hogy érvényes képzési ajánlat kerüljön benyújtásra!

 

Kapcsolódó nyomtatványok

DOCRészletes ajánlattételi felhívás (95 Kbyte)
DOC Együttműködési megállapodás (174 Kbyte)
DOC Mellékletek (222 Kbyte)


2016.12.01
Szakmai fórum Hír kinyomtatása

A 2016. november 9-ei Szakmai Fórum előadásai innen letölthető:

ZIP SZAKMAI FÓRUM előadásai [13,6Mb]


2016.11.17
PÁLYAVÁLASZTÁSI ÉS KÉPZÉSI KIÁLLÍTÁS SZOMBATHELYEN, 2016. NOVEMBER 9-10. Hír kinyomtatása

Idén 19. alkalommal rendezi meg a Vas Megyei Kormányhivatal a Pályaválasztási és Képzési Kiállítást 2016. november 9-10. között a Szombathelyi Szolgáltatási Szakképzési Centrum Oladi Szakgimnáziumában és Szakközépiskolájában.

A rendezvény szerdán és csütörtökön kilenctől ötig tart nyitva, a belépés ingyenes. A szervezők várják a hetedik, nyolcadik osztályos diákokat, a középiskolák negyedik osztályos tanulóit, de számítanak a pályakorrekció előtt álló felnőttek részvételére is.

Kiállítóként részt vesznek a középfokú oktatási intézmények, a piaci képző intézmények. Összesen 40 kiállító lesz jelen.

Hasonlóan a tavalyi rendezvényhez a kiállítók nemcsak bemutatkoznak, tájékoztatást adnak, hanem törekszenek arra, hogy szemléletes képet adjanak az iskoláról, az oktatott szakmákról. A tanulók a helyszínen bemutatót tartanak, tényleges munkát végeznek. Dolgoznak a fodrász-, kozmetikustanulók, megszépítik az arra vállalkozó látogatókat. A péknek készülő diákok jóvoltából lesz látványpékség sok-sok finomsággal és kóstolóval, de figyelemmel lehet kísérni a hidegtál készítés és díszítés fortélyait, ötleteket lehet gyűjteni az ünnepi asztaldíszítéshez. A számítástechnika, a műszaki ismeretek iránt érdeklődők is megismerkedhetnek a legújabb oktatási eszközökkel. Bemutatót tartanak az építőipar leendő mesterei, a kőművesek, az asztalosok, az ácsok és burkolók.

A gyakorlati bemutatók mellett természetesen lehetőség nyílik arra is, hogy az érdeklődő diákok, szülők beszéljenek az iskolák képviselőivel, tájékozódjanak az elméleti képzésekről, az oktatott szakmákról, a beiskolázás feltételeiről.

A kiállítás ideje alatt az emeleti klubtermekben szakmai programok zajlanak. A Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztályának munkatársai kiscsoportos foglalkozásokat tartanak a pályaválasztásról. „Tárlatvezetést” is szerveznek a tanulók könnyebb tájékozódása érdekében. A kiállítás megtekintése után csoportos formában segítik feldolgozni a látottakat, ami hozzájárul a tudatos iskolaválasztási döntés meghozatalához.

A Foglalkozási Információs Tanácsadó munkatársai kitelepítenek egy „mini FIT”-et, akik a tanulással, képzéssel, pályakorrekcióval kapcsolatos döntések megerősítéséhez adnak segítséget. A gimnáziumok 9-10. évfolyamos tanulói számára a fakultáció választását előkészítő foglalkozást ajánlanak. A foglalkozás keretében a pályatervezéssel, az érdeklődés, a készségek és a tanulmányi előmenetel továbbtanulást befolyásoló hatásaival ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

November 9-én, szerdán 14.00 órától szakmai fórumot szerveznek „Változások a szakképzésben 2016-ban”. A szakmai fórumot az általános iskolai igazgatók, tanárok, pályaorientációs felelősök, a pályaválasztásban érintett szakemberek, valamint kis és középvállalkozások vezetői részére szervezik. Ezen a fórumon mutatják be az idei „Vas megyei pályaválasztási tájékoztató” című kiadványt, amelyet tavaly jelentettek meg először. Ezt eljuttatják valamennyi végzős általános iskolai diák részére.

A színházterem a szórakoztató programok színtere lesz. Az iskolák az egyes szakmákhoz, illetve a tevékenységükhöz kötődő produkciókat mutatnak be. Lesz zenés, sportos bemutató, táncos műsor, rendőri önvédelem és közelharc bemutató.

„Mutasd az írásod, megmondom ki vagy!” címmel grafológus íráselemzéssel segít a helyes döntés meghozatalában.


2016.10.28
Az Országos Rendőr-főkapitányság toborzást végez 112-es hívásfogadó operátor munkakör betöltésére! Hír kinyomtatása

Az ORRFK az Egységes Segélyhívó Rendszer keretében Hívásfogadó Központot működtet, amely országosan egységesen végzi a segélykérések központi fogadását és szükség szerinti kezelését.

 

A 112-es hívásfogadó operátor munkakör betöltésének a feltételei:

 • minimum gimnáziumi vagy szakközépiskolai érettségi;
 • egészségügyi alkalmasság (fizikai és pszichológiai);
 • magyar nyelv kifogástalan ismerete;
 • büntetlen előélet, erkölcsi megfelelés;
 • jó kommunikációs készség;
 • stressztűrő-képesség;
 • szabálykövetés;

 

Előnyt jelent továbbá:

 • alapszintű számítógépes ismeret;
 • idegen nyelv ismerete

 

A munkával kapcsolatos további információk:

 • munkarend: egyenlőtlen munkaidő-beosztás (3x8 órás, váltott műszak);
 • munkavégzés helye: Szombathely;
 • a foglalkoztatás munkaviszony keretében történik,
 • a várható kezdő bruttó bér: 146.400,- Ft/hó, ami kiegészül a jogszabály szerinti műszakpótlékkal (30%), cafetéria juttatással (bruttó 200.000,- Ft/év);
 • középfokú nyelvvizsga bizonyítvány megléte, és az idegen nyelv munkában való használata esetén nyelvvizsgapótlék (bruttó 5800,- Ft/hó);
 • utazási költség támogatása: benzin 9,-Ft/km, Vas megye területén az ÉNYKK összes helyközi autóbuszának ingyenes használata;
 • szemüveg támogatás, formaruha biztosítása;
 • megváltozott munkaképességűek felvétele is lehetséges abban az esetben, ha az egyéb felvételi kritériumoknak megfelelnek.

Amennyiben felkeltette az álláslehetőség az érdeklődését és megfelel az elvárásoknak kérjük, jelentkezzen  babucsb@orfk.police.hu és a skrapitskissb@orfk.police.hu címen vagy munkaidőben a 06-1/443-5516 telefonszámon.


2016.10.05
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
KövetkezőKövetkező

Keresés

Általános információk

Pályaorientáció

Ügyfélfogadás
Foglalkoztatási Osztályok
(kirendeltségek):

 • Hétfő, kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Péntek:
  800-1200
 • Szerda:
  Szünnap


Foglalkoztatási Főosztály
(központ):

 • Hétfő ,kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Szerda, péntek:
  800-1200


Munkajogi tanácsadás:

 • Kedd:
  800-1200 és 1300-1500Képzési információk

Pályázatok


Pályázati felhívás munkaerő-piaci foglalkozási információnyújtás támogatására Zala megyében 
Pályázati felhívás rehabilitációs mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Vas megyében 
Pályázati felhívás rehabilitációs mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Győr-Moson-Sopron megyében 
Pályázati felhívás rehabilitációs mentori szolgáltatás nyújtásának támogatására Zala megyében 
Pályázati felhívás helyi, térségi foglalkoztatási tanácsadás nyújtásának támogatására Zala megyében 
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály