Bejelentkezés / Einloggen

  Kezdőlap    Álláskeresőknek     Munkáltatóknak     Pályázatok     Szervezetünk   

Álláskeresőknek

MunkáltatóknakGazdaságfejlesztési és
Innovációs Operatív Program


Társadalmi Megújulás
Operatív Program


Államreform
Operatív Program

Diplomás romákat a Nyugat-dunántúli Regionáis Munkaügyi Központba


Napi statisztika


Honlapunkon
hirdetett
álláshelyek
száma:
2978 db.Tovább az állásajánlatok lekérdezéséhez


Állásajánlatok lekérdezése Állákeresőknek szóló információk Munkáltatóknak szóló információk Pályázatok

A távszolgáltatást biztosí­tó portál az Equal támogatásával készült
Hí­rek, aktualitások.    
Újabb 5 milliárd forint támogatás a kis- és középvállalkozások munkahelyteremtésére Hír kinyomtatása

Ötmilliárd forintból ismét pályázatot hirdet a Pénzügyminisztérium a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására. A pályázat révén 250 vállalkozásnál mintegy 1500 új munkahely jöhet létre Magyarországon.


2019.03.21
Képzési ajánlattételi felhívás Hír kinyomtatása

A Vas Megyei Kormányhivatal
KÉPZÉSI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

A képzéseket elindító, a 6/1996. (VII.16.) MüM rendelet (a továbbiakban: MüM rendelet) 3. §-a szerinti felnőttképzést folytató intézmények képzési jegyzékének összeállításához.

DOC Ajánlattételi felhívás (100 kb)

DOC 1. sz. melléklet (22 kb)

DOC 2. sz. melléklet (91 kb)

DOC 3. sz. melléklet (109 kb)

DOC 4. sz. melléklet (105 kb)

DOC 5. sz. melléklet (16 kb)

2019.03.06

Állásbörze Sárváron Hír kinyomtatása


2019.02.15
Pályaválasztási és Képzési Kiállítás 2018 Hír kinyomtatása


2018.10.12
„ÚJ KARRIER MAGYARORSZÁGON – New Career in Hungary” EURÓPAI ONLINE ÁLLÁSBÖRZE 2018. Hír kinyomtatása

„ÚJ KARRIER MAGYARORSZÁGON – New Career in Hungary” EURÓPAI ONLINE ÁLLÁSBÖRZE 2018. november 20. (kedd) 10.00-16.00 óra

A Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat és az EURES Magyarország hálózat ismét várja európai toborzási eseményére mind a Magyarországon működő cégeket, mind a magyarországi álláslehetőségekre nyitott álláskeresőket.

MIRŐL SZÓL AZ ONLINE ÁLLÁSBÖRZE?

Az esemény remek lehetőséget biztosít cégbemutatkozásra, a munkáltatói márka és a szabad pozíciók, karrierlehetőségek népszerűsítésére, a potenciális jelöltek előválogatására és interjúztatására. Az online börze sokat segíthet abban, hogy képzett, gyakorlattal és akár idegennyelv-tudással rendelkező munkavállalókat találjanak, valamint nemcsak a hazánkban, de a külföldön élő, hazatérést tervező munkavállalókat is megszólíthassák. Az online állásbörze nem a megszokott hagyományos kiállítói standokkal, hanem az Európai Online Állásbörze weboldalon keresztül várja a látogatóit és teremt kapcsolatfelvételi lehetőséget álláskeresők és munkaadó cégek között.

KIKNEK SZÓL?

 • karrierlehetőségeket és szabad pozíciókat kínáló hazai vállalatoknak,munkaadóknak
 • munkaerő-közvetítőknek
 • egyéb munkaerőpiaci információs és tanácsadó szervezeteknek

akik az alábbi területeken kínálnak megpályázható pozíciókat:

 • szolgáltatási területek (Shared Service Center, call centerek)
 • pénzügy és adminisztráció
 • IT és kommunikáció
 • építőipar
 • gyártás, autóipar
 • turizmus és vendéglátás
 • egészségügy
 • egyéb ágazatok

 

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁRHAT A RÉSZVÉTELÜK?

Utazási és egyéb költségek nélkül (online formában) jelen lehet Magyarország nagyszabású online állásbörzéjén és kapcsolatba léphet álláskeresőkkel, érdeklődőkkel Magyarországról vagy akár más országokból is. Az online megoldásnak köszönhetően azok az érdeklődők is bekapcsolódhatnak az állásbörzébe, akik földrajzilag távolabb (akár éppen egy másik megyében vagy országban) tartózkodnak, de szeretnének tájékozódni a magyarországi munkaerőpiacról, állás- és karrierlehetőségekről, hazai élet- és munkakörülményekről, továbbá kapcsolatban kívánnak lépni hazai vállalatokkal.

Az eseménnyel szélesebb körben, Európa többi országában is hirdethetik álláslehetőségeiket és cégüket, és kapcsolatba léphetnek jelöltekkel, akikkel videochaten keresztül felvételi interjút is lebonyolíthatnak. A résztvevők számára a hazai EURES-hálózat szakmai és technikai segítséget is biztosít.

A regisztrációkor feltöltött cégbemutatkozó anyaguk, állásajánlataik az esemény után még 12 hétig elérhető maradhat a látogatók számára, amennyiben úgy döntenek.

Az online börzén való részvétel mindenki számára teljesen díjmentes.

Ha tavaly már kiállítóink között köszönthettük Önöket, idén is büszkén lennénk partnereik.

HOGYAN JELENTKEZHET KIÁLLÍTÓNAK (EXHIBITOR)?

Regisztráljon díjmentesen 2018. november 14-ig, válassza ki a „New Career in Hungary” eseményt és töltse fel céges bemutatkozását, álláshirdetéseit a www.europeanjobdays.eu honlapra!

Regisztráljon már most az esemény weboldalán: www.europeanjobdays.eu

Kövesse eseményünket a Facebookon is! facebook.com/EURESHungary

Facebook esemény: „Új Karrier Magyarországon – New Career in Hungary Európai Online Állásbörze

Bővebb információk az eseményről az EURES Magyarország weboldalán: https://eures.munka.hu


2018.10.12
TÁJÉKOZTATÓ A „Munkásszállások kialakítása” elnevezésű központi munkaerőpiaci program keretében nyújtható támogatásról Hír kinyomtatása

Támogatás nyújtható a helyi önkormányzat, önkormányzati társulás, helyi önkormányzat 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság, valamint önkormányzati társulás 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság részére munkásszállás építéséhez vagy munkásszállás céljából igénybe vehető ingatlan felújításához.Támogatás minimum 80 munkavállaló elszállásolására alkalmas munkásszállás kialakításához nyújtható.

A program keretében a kérelmek 2019. március 15-ig a helyi önkormányzat, illetve az önkormányzati társulás a székhelye szerint illetékes állami foglalkoztatási szervként eljáró fővárosi, illetve megyei kormányhivatalhoz nyújthatók be.

A program célja:

Munkaerő mobilitás elősegítése, ösztönzése érdekében a munkavállalók tartós elhelyezkedésére szolgáló szálláshelyek (munkásszállók) építése.

Tájékoztató (31 Kb)

Módszertanai útmutató (1,7 Mb)


2018.11.07
A Vas Megyei Kormányhivatal a GINOP 5.2.1,GINOP 5.1.1, TOP 5.1.1, TOP 5.1.2, TOP 6.8.2 programja keretében tanfolyamokat indít. Hír kinyomtatása

A Vas Megyei Kormányhivatal a GINOP 5.2.1,GINOP 5.1.1, TOP 5.1.1, TOP 5.1.2, TOP 6.8.2 programja keretében tanfolyamokat indít.

A képzés ideje alatt keresetpótló juttatást biztosítunk a résztvevők számára. A tanfolyami költséget és az esetleges helyközi utazás költségét 100%-ban támogatjuk.

A tanfolyamokra a lakóhely szerint illetékes Járási Hivataloknál lehet jelentkezni.

Jelentkezés feltétele:

A támogatás forrása elnevezésű oszlopban feltüntetetteknek megfelelően a GINOP 5.2.1,GINOP 5.1.1 TOP 5.1.1, TOP 5.1.2, TOP 6.8.2 célcsoport feltételeinek valamint az egyes képzéseknél feltüntetett bemeneti feltételeknek való megfelelés (a programokról a nyitó oldal bal oldali sávjában, a „Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program” menüpont alatt részletes tájékoztató található)

A képzéseket megfelelő létszám esetén tudjuk elindítani.

Képzések listája


2018.09.27
III. VAS MEGYEI KARRIERHÉT PÁLYAORIENTÁCIÓS SHOW ÉS ÁLLÁSBÖRZE Hír kinyomtatása


2018.09.05
„Nyári Diákmunka 2018.” program Hír kinyomtatása

A Nemzetgazdasági Minisztérium a korábbi évek jó tapasztalataira alapozva idén is meghirdette a „Nyári diákmunka” központi munkaerőpiaci programot, amely 2018. június 01-től 2018. augusztus 31-ig tart.

A munkaerőpiaci program keretében

 1. Területi, települési önkormányzat és önkormányzati alaptevékenységet végző intézménye, továbbá egyházi jogi személy illetve
 2. Mezőgazdaság és vendéglátás területén

2018. június 18-től 2018. augusztus 31-ig legfeljebb 2,5 hónap időtartamra, maximum napi 6, illetve 8 órás munkaviszony keretében nappali tagozatos tanulói jogviszonyban lévő diákokat foglalkoztathatnak teljes bérköltség támogatással.

A program a fiatalkori inaktivitás csökkentésére, a korai munkatapasztalat és munkajövedelem szerzés lehetőségét elősegíteni kívánja. A kezdeményezés a munka révén szerzett tapasztalatok és sikerélmények szerzésén túl, lehetőséget teremt a diákok kötelező szakmai gyakorlatának teljesítésére is.

A program célcsoportjába azon 16 és 25 év közötti nappali tagozaton tanuló diákok tartozhatnak, akik foglalkoztatásra irányuló, vagy vállalkozási jogviszonnyal nem rendelkeznek, és a lakó vagy tartózkodási helyük szerinti illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán közvetítést kérőként nyilvántartásba vetetik magukat.

Nyilvántartásba vételre személyes okmányaikkal, valamint érvényes diákigazolványukkal, annak bevonása esetén pedig iskolalátogatási igazolással jelentkezhetnek a diákok a munkaviszony kezdete előtt az illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályainál.

A támogatás igénylésének első lépéseként a foglalkoztatónak a tervezett foglalkoztatás kezdetét megelőzően a területileg illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán munkaerőigényt, illetve kérelmet szükséges benyújtania.

A támogatás kizárólag a járási hivatal foglalkoztatási osztálya által, a foglalkoztató által benyújtott munkaerőigényre közvetített, közvetítéskérőként már nyilvántartásba vett diák foglalkoztatásához nyújtható vissza nem térítendő formában, a kiválasztás során kiemelt figyelmet fordítva az esélyegyenlőség helyi szintű érvényesítésére.

doc Részletes tájékoztató a „Nyári diákmunka 2018.” központi munkaerőpiaci program indításáról

PDF A Pénzügyminisztérium Munkavédelmi Főosztályának tájékoztatása a nyári diákmunka munkavédelmi kérdéseiről


2018.06.07
Tájékoztató a GINOP-5.3.10-17 a Létszámleépítések megelőzése és kezelése elnevezésű munkaerőpiaci programról Hír kinyomtatása

A munkaerőpiaci program fő célkitűzése a munkanélküliség csökkentése. A program az Európai Szociális Alap (ESZA), és a nemzeti társfinanszírozás által biztosított pénzügyi forrásból valósul meg.

Célja segítséget nyújtani a csoportos létszámleépítéssel veszélyeztetett munkavállalónak az újbóli elhelyezkedésben, a munkanélkülivé válás megelőzésében - még a munkaviszony megszűnését megelőzően -.

A fentiek értelmében a munkaerőpiaci programba az a munkavállaló vonható be, akit a munkáltatója által bejelentett csoportos létszámcsökkentés érint, vagy akinek munkaviszonya várhatóan egy éven belül megszűnik, és ezt a munkaadó a munkavállalóval és az állami foglalkoztatási szervvel előzetesen írásban közölte (az Flt. 14.§ (1) e) pontnak megfelelően).

(Határozott idejű munkaszerződés esetében kizárólag akkor tekinthető programba vonhatónak a munkavállaló, ha a munkaadó a határozott idejű munkaszerződés lejártát megelőzően kívánja megszüntetni a munkaviszonyát.)

Milyen előnyökkel járhat a munkáltató és a munkavállaló számára, ha igénybe veszi a munkaerőpiaci program outplacement szolgáltatásait?

 • a gondoskodó elbocsátás óvja a cég jó hírnevét, megerősíti a cég társadalmi szerepvállalását
 • csökkenthetők az elbocsátással járó költségek, konfliktusok, munkaügyi viták,
 • a cégnél maradó munkatársak teljesítménye, lojalitása erősödik, megelőzhető a megtartani kívánt munkavállalók távozása,
 • mérsékli a létszámcsökkentésben érintett munkavállaló kudarcélményét,
 • a személyre szabott szolgáltatások eredményeképpen a munkavállaló jövőképe konkretizálódik, önhatékonysága javul az álláskeresésben
 • a programban résztvevőknek lehetősége van támogatott képzés elvégzésére, új szakma szerzésére.

A GINOP 5.3.10-17 munkaerőpiaci programból finanszírozott szolgáltatások, támogatások:

A program sikeres lebonyolításához szoros együttműködést alakul ki a munkaadó, a kormányhivatal és a programba résztvevő munkavállaló között.

A kormányhivatal tájékoztatást nyújt a munkaadónak és a munkavállalóknak a programról, koordinálja és közreműködik a program szakmai lebonyolításában és dokumentálja a program által elért eredményeket.

1. A programban az alábbi munkaerőpiaci szolgáltatások vehetőek igénybe:

 • Első interjú, állapotfelmérés, egyéni fejlesztési terv
 • Álláskeresési technikák oktatása
 • Egyéni álláskeresési tanácsadás
 • Egyéni munkatanácsadás
 • Igényfeltáró csoportos foglalkozás
 • Munkavállalói kulcsképességeket és kulcskompetenciákat fejlesztő csoportos foglalkozás
 • Pályamódosítási csoportfoglalkozás
 • Pályatanácsadás
 • Pályamódosítási tanácsadás (egyéni)
 • Pályatanácsadás
 • Pályaválasztási tanácsadás (egyéni)
 • Személyre szóló állásfeltárás és elhelyezés (közvetítés)
 • Újraorientáló csoportos foglalkozás
 • Vállalkozóvá válást elősegítő tanácsadás

2. A program kapcsán az alábbi támogatások vehetőek igénybe:

 • Képzési költség és a képzést lezáró vizsga díja (100%-ban támogatott)
 • A képzéshez kapcsolódó helyközi utazási költség támogatása
 • Foglalkozás- egészségügyi vizsgálat díja
 • Szakmai alkalmassági vizsga díja
 • Amennyiben a munkavállaló munkaviszonya a program lebonyolítása
 • a képzés időtartama- során megszűnik, a képzés idejére keresetpótló juttatás igénylésére van mód.

További kérdéseivel forduljon bizalommal a Vas Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának munkatársaihoz!

A programban dolgozókkal alábbi elérhetőségeken veheti fel a kapcsolatot:

Sárffy Zsófia szolgáltatási szakügyintéző Tel: 94/522-765, email: sarffy.zsofia@vas.gov.hu

Bauer Zita foglalkoztatási szakügyintéző Tel: 94/522-765, email: bauer.zita@vas.gov.hu

Gelle Mária projektvezető Tel: 94/520-446; 30/3512904; email: gelle.maria@vas.gov.hu

Szombathely, 2018. május 30.


2018.05.31
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 
KövetkezőKövetkező

Keresés

Általános információk

Pályaorientáció

Ügyfélfogadás
Foglalkoztatási Osztályok
(kirendeltségek):

 • Hétfő, kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Péntek:
  800-1200
 • Szerda:
  Szünnap


Foglalkoztatási Főosztály
(központ):

 • Hétfő ,kedd, csütörtök:
  800-1200 és 1300-1500
 • Szerda, péntek:
  800-1200


Munkajogi tanácsadás:

 • Kedd:
  800-1200 és 1300-1500Képzési információk

Pályázatok


Pályázati felhívás a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség által meghirdetett TÁMOP-2.3.4.A-13/1 Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban 
Pályázati felhívás munkaerő-piaci információnyújtás támogatására 
Pályázat bérkompenzációs támogatásra 
Pályázati felhívás a mikro-, kis- és középvállalkozások munkahelyteremtő beruházásainak támogatására (kódjel: NFA-2013-KKV)  
Pályázati felhívás munkaerő-piaci és foglalkozási információk nyújtásának támogatására Vas megyében 
 • Tovább a pályázatokhoz...
 • Nyertesek listája • Társoldalak
  WebmasterVas Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály